Kuva: Mikko Räsänen

Jannika B julkaisi koskettavan tekstin: Opettaja purskahti nauruun laulukokeen jälkeen

20.04.2017 19:39 - Emma Ylistalo - Luettu 377 kertaa

Artistin teksti muistuttaa siitä, että omia unelmiaan kannattaa seurata.

Laulaja Jannika B julkaisi virallisella Facebook-sivullaan teksti, jossa muistuttaa kaikkia tärkeästä asiasta - nimittäin sen, että toisten sanomisten ei kannata antaa vaikuttaa omiin tekemisiinsä.

Suosittu artisti kertoo tekstissä esimerkiksi, että koulun laulukokeen jälkeen opettaja oli purskahtanut nauruun, eikä Jannika uskaltanut sen jälkeen laulaa edes yksin suihkussa. Onneksi nainen on löytänyt rakkauden musiikkiin uudestaan ja kannustaakin myös muista tekemään juuri niitä asioita, joita elämässään rakastaa.

Lue päivitys kokonaisuudessaan alta.

"Nuorempana minun suosikkipaitani oli Leijona kuningas paita. Rakastin sitä ja se oli minulla päällä ensimmäisinä koulupäivinä kun aloitin yläasteen. Ei mennyt montaa tuntia niin minulle naurettiin ja sain kuulla kuinka lapsellinen olen. Sen päivän jälkeen suosikkipaitani jäi komeron uumeniin. Rakastin myös laulamista. Koulun laulukokeessa minua jännitti niin paljon, että ääneni värisi hassusti. Opettajani purskahti vahingossa nauruun, joka oli hyvinkin inhimillinen reaktio. Muistan itsekin nauraneeni tapahtumalle, mutta sen jälkeen en enää laulanut. En edes yksin suihkussa. Rakastin myös balettia. Treenasin paljon ja kävin säännöllisesti treeneissä myös Helsingissä Oopperalla. Rakkaasta harrastuksesta piti tulla ammattini, kunnes minulle sanottiin, että minulla on liian lihaksikkaat reidet ammattibalettitanssijaksi. Lopetin tanssimisen sen tunnin jälkeen. Kun löysin taas pitkän ajan jälkeen rakkauden laulamiseen päätin, etten anna enää koskaan kenenkään sanomisten vaikuttaa tekemisiini. Luovun mielummin negatiivisista ajatuksista ja ihmisistä kuin asioista joita rakastan. Suosittelen."

Lue myös: Jannika B värjäsi hiuksensa - esittelee lopputuloksen Instagramissa

Kilpailut

Uusimmat