Kuva: Senja Rapila

Jenni Vartiainen haluaa ajaa päänsä kaljuksi

16.09.2017 10:45 - Katariina Auvinen

Laulaja kertoo, että hänellä oli monen vuoden ajan voimakas tarve ajaa hiukset kokonaan pois.

Laulaja Jenni Vartiainen, 34, kertoi Voice.fi:lle antamassaan haastattelussa, että hänellä oli muutama vuosi sitten todella voimakas tarve ajaa päänsä kaljuksi. 

-Minulla tulee aina tietyin väliajoin sellainen voimakas tarve nahanluomiseen. Edellisen kerran tällainen tuli Seili-kiertueeni päätteeksi. Halusin vain myydä kaiken omaisuuteni, ajaa hiukseni pois ja aloittaa aivan puhtaalta pöydältä, hän muistaa. 

Jenni Vartiainen sanoo, että erityisesti musiikkiprojektien jälkeen tulee voimakas halu aloittaa puhtaalta pöydältä. Vielä Vartiainen ei ole uskaltanut kaljua ajaa.

-Olen vielä tähän mennessä ollut pelkuri sen suhteen. Olen kuitenkin sellainen ihminen, joka pitää hiuksistaan, joten vielä toistaiseksi olen pitäytynyt pitkissä kutreissa. Olin kuitenkin vähän aikaa blondi. Blondauskin on loistava tapa katkoa ja pätkiä hiuksia, hän naurahtaa.

Laulajan mukaan varsinkin kulttuurissa hiukset ovat tietyllä tavalla naisen kruunu, joka määrittelee jollain tapaa sitä, millainen nainen on. 

-Toisaalta takana on ajatus, että hiukset eivät määrittelisi sitä millainen minä olen, eivätkä rätit tai mitkään muutkaan, hän valottaa. 

Lue myös: Jenni Vartiainen on upea kaunotar lomakuvassa - katso

Kilpailut

Uusimmat