Kuva: AOP

Maria Veitola uudisti hiustyylinsä, somessa kehutaan: "Näyttää mageelta"

27.11.2017 10:15 - Iiro Myllymäki

Maria Veitola esitteli punaisia hiuksiaan eilisessä Tähdet, tähdet -lähetyksessä.

Parhaillaan Tähdet, tähdet -ohjelmassa tuomarin roolissa vaikuttava Maria Veitola, 44, nähtiin ohjelman eilisessä lähetyksessä uudessa hiusvärissä. Nainen oli värjännyt lyhyet tummat hiuksensa punaisiksi. Katso kuva uudesta lookista alta tai tästä linkistä.

Uusi hiusväri ei jäänyt ihmisiltä huomaamatta sosiaalisessa mediassa. Toistaiseksi uutta hiusväriä on kommentoitu erittäin kehuvaan sävyyn.

”Maria näyttää mageelta uudessa värissään”, on yksi kehunut Instagramissa.

”Näytät tosi hyvältä uudessa lookissa!” on kommentoitu Twitterissä.

”Punaiset hiukset sopivat sulle”, kuuluu yksi kehu Twitterissä.

Veitolan hiusvärin muutokset ovat ennenkin nousseet otsikoihin ja jopa yllättävänkin kiivaan keskustelun aiheiksi. Veitola on aiemmin ihmetellyt Aamulehden haastattelussa, miksi ihmisillä on tarve kommentoida hänen ulkonäköään niin kielteiseen sävyyn.

- Olen sanonut, että minua ei kiinnosta tämä keskustelu, en haluaisi, että sitä käydään, enkä minä ole aloittanut sitä. Haluaisin vain olla rauhassa, keskittyä töihin ja elää elämääni, Veitola kertoi Aamulehdelle värjättyään hiukset vaaleiksi.

Veitola avautui aiemmin tässä kuussa kohtaamastaan epäasiallisesta some-kirjoittelusta. Pääset lukemaan naisen kommentteja tästä jutusta.

Lue myös: Maria Veitola MeNaisille työpaikalla kokemastaan häirinnästä: "Joskus ahdistelija oli oma pomo"

Kilpailut

Uusimmat