Kuva: Mikko Räsänen

Madventuresin Riku ja Tunna hahmottelivat oman vaalitentin - "En tiedä miten se toteutettaisiin"

10.01.2018 12:15 - Katariina Auvinen

Presidentinvaalien kynnyksellä Riku ja Tunna miettivät Satu Kotosen haastattelussa millainen olisi heidän vaalitenttinsä.

Iskelmän iltapäivän Satu Kotosen Sunnuntaivieras-juttusarjassa vierailivat Madventuresin Riku ja Tunna. Miehet paljastivat muun muassa sen, millainen presidenttivaalien tentti olisi heidän tapaansa. 

- Se olisi myötätuntotentti. Siinä testattaisiin kuinka hyvin presidenttiehdokkaat pärjäisivät empatiassa ja aidon myötätunnon osoittamisessa, Tunna kertoo.

Riku juttelisi ehdokkaiden kanssa tulevaisuuden asioista ja selvittäisi ehdokkaiden mielipiteitä. 

- Vaalit eivät tule varmastikaan olemaan tänä vuonna erityisen tunteita herättävä tapahtuma, koska tulokset ovat aikalailla jo selvillä, mutta tentissä olisi hyvä mahdollisuus herättää yhteiskunnallista keskustelua, Riku kertoo.

Elämän rakkaus löytyy perheestä 

Satu Kotonen kysyi miehiltä, mikä tai kuka on ollut heidän elämänsä rakkaus. Niin Rikun kuin Tunnankin rakkaudet löytyvät kotoa. Vaimo, lapset ja lähiomaiset ovat rakkainta maailmassa. 

Rikulle yksi rakkauden hetki syntyy myös aina tietyssä kohtaa matkaa. Yleensä hetki hiipii mieleen, kun hän on matkalla jonnekin esimerkiksi bussilla tai autolla. 

- Siinä kohtaa hetki syntyy, kun sinulla ei periaatteessa ole mitään tekemistä ja ajatukset virtaavat. Sitä katsoo omaa elämää hieman kauempaa ja odottaa jännityksellä sitä, mitä on edessä, hän kuvailee. 

RadioPlaysta löytyvässä podcastissa miehet paljastavat myös sen, millainen juomistapa heistä on paras ja miksi Venäjä hoitaa alkoholin juomisen yleensä parhaiten. 

Lue myös: Cheek avautui elämänsä huonoimmasta ajasta: "Vihasin sitä"

Lataa RadioPlay ilmaiseksi täältä ja kuuntele kaikki ohjelman jaksot.  

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat