Kuva: Getty Images

Näyttelijä Meghan Markle poisti some-tilinsä - ei saa enää julkaista materiaalia itsenäisesti

10.01.2018 13:45 - Senja Rapila

Entinen näyttelijätär joutui luopua sosiaalisesta mediasta ennen kuin menisi naimisiin Prinssi Harryn kanssa.

Prinssi Harryn kihlattu, näyttelijätär Meghan Markle, on joutunut melkoisten muutosten eteen kihlautuessaan kuninkaallisen kanssa. Sen lisäksi että hän on kertonut eläköityvänsä näyttelijänuraltaan, Markle on nyt poistanut myös sosiaalisen median tilinsä.

Independent-julkaisu uutisoi, että näyttelijättären Instagram-, Twitter- ja Facebook-tilit on nyt suljettu. Kensington Palace on tiedottanut Marklen puolesta tämän olevan hyvin kiitollinen kaikille seuraajilleen, mutta päätyneensä poistamaan tilit sen vuoksi, "ettei hän ole käyttänyt niitä hetkeen".

Päätös sosiaalisten median tilien sulkemisesta tulee sen jälkeen, kun tieto pariskunnan kihlauksesta tuli julki. Prinssi Harry ja Markle menevät naimisiin toukokuussa. Jatkossa Meghanin kuvia ja uutisia julkaistaan kuninkaallisen perheen virallisilla sosiaalisen median tileillä.

Kerroimme myös aiemmin, että prinssi Harry suunnitteli itse kihlattunsa kihlasormuksen. Pääset katsomaan kuvia upeasta kihlasormuksesta aiheeseen liittyvästä artikkelista, täältä.

Lähde: Independent

Lue myös: Somessa vinoillaan Meghan Marklen hatulle - näetkö yhdennäköisyyden?

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat