Kuva: Senja Rapila

Itkuinen Jari Sillanpää Cafe Lanzaroten haastattelussa: Unohdan, että ihmiset pitävät minusta

08.02.2018 13:32 - Senja Rapila

Esiintyminen Vain elämää -konsertissa sai suomalaisartistin herkistymään.

Suomalaisartisti Jari Sillanpää esitti Vain elämää -konsertissa Helen Sjöholmin upean Gabriellas Sång -kappaleen, joka sai hurjat suosionosoitukset. Sillanpää kertoi Cafe Lanzarote -podcast-haastattelussa, että kappaleen esittäminen huumekohun jälkeen herkisti hänet.

- Siellä oli huutoa ympärillä, ja mä paskat veisasin kaikesta siitä, mitä siellä ympärillä tapahtui. Halusin vain kertoa... Sillanpää herkistyy haastattelussa, kooten itsensä ja jatkaen sen jälkeen.

- Päätin vain, että nyt esitän sen ihan paljaana ja pelkistettynä. Siinä tuntui, että onnistuin, koska se meni suoraan ihmisiin. Joskus minulla on ollut - ei useasti - sellaisia hetkiä uran aikana, jolloin tuntee vain, että aplodeista ei tule vain loppua. Se vain jatkuu ja jatkuu...

Entä miltä Sillanpäästä tuntui, kun aplodit eivät vain loppuneet?

- Ihminen unohtaa. Ja minä unohdan hyvin helposti. Unohdan esimerkiksi, että minusta ehkä tykätään ja silloin tuli vain sellainen muistutus, perhana, nämä tykkää. Se on ollut viimeaikoina ollut todella vaikeaa ja sitten saan tällaisen osoituksen...

Artisti paljastaa haastattelussa sen, että myös huume-asian julkinen spekulointi tuntuu hänestä pahalta.

- Yksikin negatiivinen asia mitä voi kirjoittaa lehdissä kun käy näin, se tarkoittaa koko maailmaa - siis minun päässäni. Joskus. Minun on todella vaikea handlata negatiivista palautetta. Se asia koski niin syvältä, että ne aplodit oli niin pitkät. 

Sillanpää on tyytyväinen siitä, ettei jättimäisiä aplodeja tule useasti. Ne kuuluvat tärkeisiin hetkiin.

- Pelkään että ehkä kun noin tapahtuisi useammin, että suhtautuisin ihan hällä väliä. Että en tunne kohta enää mitään. Sitten vaan teen tätä tekemisen ja rahan takia. Se olisi vihoviimeinen asia, mitä toivoisin tapahtuvaksi.

Pääset kuuntelemaan koko jakson täältä.

Lue myös: Jari Sillanpää palaa keikkatauolta - jatkaa kiertuettaan huhtikuussa

Lue myös: Jari Sillanpään elämästä tehdään musikaali!

Kilpailut

Uusimmat