Putous-tähti Kiti Kokkonen paljasti nolon vessakokemuksen: "Harvoin on hävettänyt niin paljon"

06.03.2018 18:45 - Katariina Auvinen - Luettu 1 268 kertaa

Kokkosen nopea pysähdys huoltoasemalle ei mennyt aivan putkeen.

Putouksesta tuttu näyttelijä, Kiti Kokkonen, paljasti Facebookissaan niin nolon vessamokan, että Radio Novan iltapäivän juontaja, Niina Backmanin, oli pakko soittaa hänelle. Kokkonen paljasti, että hätä ei todellaakaan lue lakia. 

- Kävin huoltoasemalla, kun minulle iski karmea pissahätä. Ongelma oli vain se, että niin naisten- kun invavessakin oli rikki. Miesten vessa oli taas varattu, Kokkonen kertoo. 

Kokkonen odotti miesten vessan ulkopuolella tovin, jonka aikana hänen hätänsä koveni melkein sietämättömäksi. Miesten vessa pysyi varattuna, mutta invavessaan saapui korjaajat. Kun Kokkonen odotti ja käänsi selkänsä, korjaajat olivat lähteneet paikalta. 

- Tuijotin avoimen invavessan ovea ja pohdin, voisinko nyt mennä vessaan. Samaan aikaan viereeni tuli henkilö, jolta tiedustelin sitä, voisiko vessaa mahdollisesti käyttää, Kokkonen sanoo. 

Henkilö ihmetteli kysymystä siitä, miksi nainen kysyy häneltä saisiko tämä mennä pissalle vessan puolelle. 

- Hän tiedusteli hakisiko hän jonkun naispuolisen työntekijän avustamaan minua vessareissulla. Sanoin, että en tarvitse kiitos, Kokkonen kertoi hämmentyneenä. 

Kun Kokkonen vihdoin pääsi helpottamaan hätäänsä ja tuli ulos vessanpuolelta, hän ymmärsi ettei äsken hänelle puhunut henkilö ollutkaan huoltoaseman työntekijä vaan asiakas. 

- Harvoin on hävettänyt niin paljon, mutta nyt nolotti. Mietin, että en ehkä ikinä enää poistu kotoani minnekään, Kokkonen nauroi. 

Lue myös: Anna: Putous-tähti Kiti Kokkonen avoimena painostaan: "Kehon pyöreys tuo minulle kotoisan olon"

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat