Kuva: Nelonen / Petri Aho

Uusilta Vain elämää -tähdiltä innokkaita some-päivityksiä - "Hyvä kuumotus on läsnä"

05.06.2018 14:45 - Iiro Myllymäki

Tulevan kauden kuvaukset alkavat tänään tutussa Hirvensalmen Satulinnassa.

Vain elämää -ohjelman yhdeksäs kausi nähdään syksyllä Nelosella. Ohjelmaan osallistuvat artistit julkistettiin tänään tiistaina, ja tänään artistit ovat jo matkanneet kuvauksiin Hirvensalmen Satulinnaan. Tulevalla kaudella toistensa kappaleita tulkitsevat Ellinoora, Tuure Kilpeläinen, Pyhimys, Evelina, Anne Mattila, Pepe Willberg ja Lauri Ylönen.

Monet artisteista ovat jakaneet iloisen uutisen osallistumisestaan sosiaalisen median puolella. Ellinoora jakoi artisteista otetun yhteiskuvan Instagram-tilillään.

”Se on menoo ny! Nyt kutsuu leirielämä! Pieeeeeni mut hyvä kuumotus on läsnä. Tulee ikimuistoinen reissu hienolla jengillä. Wish me luck!” nainen kirjoittaa. Voit katsoa päivityksen alta tai tästä linkistä.

Evelina jakoi samaisen kuvan ytimekkäästi tekstillä ”Vain elämää” ja liekki-emojilla.

Räppäri Pyhimyksen Instagram-päivitys on kiistämättä koko porukan erikoisin. Muokatun promokuvan yhteyteen mies on kirjoittanut tekstin, jossa vitsailee tulleensa kaapatuksi ohjelmaan.

”No voi vittu, se oli sittenki totta. Luulin tähän päivään asti, et se uutinen ois joku trolli, enkä ihmetelly edes ku tänään käskettiin ottamaan mukaan 16 vaatekertaa. Nyt mut on kuitenki siepattu tänne Vain Elämääseen ja heti alko se hymyilemään pakottaminen”, Pyhimys kirjoittaa. Voit katsoa miehen päivityksen kokonaisuudessaan alta tai tästä linkistä.

Tuure Kilpeläinen jakoi Instagramissa videon, jossa hän on tekemässä matkaa Hirvensalmelle. Miehen videon voit katsoa alta tai tämän linkin takaa.

Lauri Ylönen on jakanut kuvan mitä ilmeisimmin jo päästyään kuvauspaikalle. Miehen taustalla kuvassa näkyy kuvia aiempien Vain elämää -kausien artisteista.

”Meitsi mukana seuraavalla VAIN ELÄMÄÄ kaudella!!” Ylönen hehkuttaa päivityksessä ja tiedottaa ulkomaalaisille faneilleen englanniksi osallistuvansa ”Suomen suurimpaan musiikkiohjelmaan”. Katso miehen päivitys alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Lauri Ylönen kieltäytyi monta kertaa Vain elämää -kutsusta - Samu Haberin sanat muuttivat mielen

Kilpailut

Uusimmat