Kuva: Senja Rapila

Juha Tapion juhannuskeikka oli vähällä peruuntua, yllättävä apu pelasti - "Todellinen juhannustaika"

26.06.2018 11:15 - Iiro Myllymäki

Juha Tapiolta puhkesi rengas keikkamatkalla, mutta avuliaat ihmiset pelastivat tilanteen.

Laulaja Juha Tapio, 44, on jakanut Instagramissa sydäntälämmittävän tarinan juhannukselta. Mies oli lauantaina matkalla keikalle Somerolle, kun Urjalan kohdalla hänen autostaan meni rengas rikki. Mies onnistui kaartamaan autollaan huoltoaseman pihaan.

”Siinä miettimään että mitäs nyt sitte, juhannuspäivän iltana koko Suomi on kiinni ja keikka alkaisi vajaan parin tunnin päästä... Suljetun Neste-aseman ovessa oli kauppiaan numero, kokeilin soittaa siihen ja vastoin odotuksiani juhannusiltana tuntemattomaan numeroon vastattiin”, Juha Tapio kirjoittaa.

Huoltoasemayrittäjä Harri saapui paikalle vaimonsa Sarin kanssa ja totesi renkaan menneen korjauskelvottomaan kuntoon. Harri yritti tavoitella paikallista rengasyrittäjää uuden renkaan toivossa, mutta sopivia renkaita ei löytynyt.

”Jätettiin auto huoltamon pihaan odottamaan hinausta ja Sari lähti heittämään minut tunnin matkan päähän Somerolle, jonne saavuttiin parahiksi ennen keikkaa”, Juha Tapio jatkaa.

Keikan jälkeen aamuyöllä Juha Tapio pääsi palaamaan Urjalaan avuliaiden järjestysmiehen ja taksikuskin avulla ja siellä hän sai sijaisauton alleen.

”Tämmöinen lämmön, hyväntahtoisuuden ja avuliaisuuden kokeminen oli todellinen juhannustaika. Kiitos Harri ja Sari kun autoitte matkamiestä, teidän kaltaisenne ihmiset tekevät maailmasta hyvän”, Juha Tapio kehuu päivityksessään.

Voit lukea miehen koko päivityksen alta tai tästä linkistä.

Lue myös: Juha Tapion ura oli tyssätä ennen aikojaan - kehotettiin vaihtamaan artistinimeä

Kilpailut

Uusimmat