Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholm kertoi tavoitteistaan Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa - "Juhlakonsertti täytyy tehdä"

12.02.2019 19:30 - Lauri Kujanpää

The Voice of Finland -ohjelma oli Lindholmille tärkeä asia.

Legendaarinen Olli Lindholm menehtyi 54-vuoden iässä maanantain ja tiistain välisenä yönä 11.-12. helmikuuta. Yö-yhtyeestä koko kansan suosikiksi noussut Lindholm pohti elämän rajallisuutta Esko Eerikäisen Sunnuntaibrunssi-ohjelmassa syksyllä 2017.

- Laskin, että minulla on todennäköisesti noin 9000-10000 päivää elämää jäljellä. Jos lasken keikoissa, ja lopetan 65-vuotiaana, niin ei tässä ole enää kuin 1000 keikkaa jäljellä.

Lindholm kertoi, mitä asioita hän haluaisi vielä elämässään tehdä.

- Iso 40-vuotisjuhlakonsertti täytyy tehdä. Haluaisin myös tuoda konserttisaleihin sellaisen iltamatyylisen jutun, jossa soitetaan ja haastatellaan ja tuodaan uusia näkökantoja. Sitten haluaisin yhden vuoden treenata kunnolla ja olla kropaltani sellaisessa kunnossa, että minulla olisi mukava olla eikä tarvitsisi olla aina rikki.

 - Olisi myös mukava tehdä enemmän reissuja tuonne Espanjan Mijakseen, jossa saisi vain kävellä ja ihmetellä, Lindholm lisää.

Lindholm oli myös yksi suositun The Voice Of Finland -ohjelman tuomareista. Kyseinen ohjelma oli Lindholmille itselleen todella tärkeä.

 - Se on ollut minulle todella iso asia. En tiedä, mitä olisi tapahtunut, jos sitä ei olisi ollut. Olen saanut tavata hienoja nuoria tyyppejä ja antaa heille neuvoja. Se tuottaa minulle suurta mielihyvää. On mukavaa, kun ihmiset arvostavat eivätkä esimerkiksi naura.

Koko haastattelun voit kuunnella alta. Lepää rauhassa, Olli Lindholm.

Kuuntele Sunnuntaibrunssi-ohjelmaa täältä.

Voice.fi, Radio Nova, Iskelmä ja SuomiRock! ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Olli Lindholm on kuollut - suru-uutinen Yö-yhtyeen Facebookissa

Lue myös: Suvi Teräsniska muistelee Olli Lindholmia:´Uutinen saavutti tänä aamuna ja luhisti lattialle´

Lue myös: Kollegat muistelevat Olli Lindholmia: "Oli kunnia tuntea hieno mies, jolla oli suuri sydän"

Lue myös: SuomiRock soittaa tänä iltana pelkkiä Yö-hittejä

Kilpailut

Uusimmat