Kuva: Senja Rapila

Olli Lindholm antoi viimeisen haastattelunsa SV:lle - avautui rauhattomuuden tunteestaan

19.02.2019 14:25 - Senni Loikala

Yö-tähti Olli Lindholm kertoi Satakunnan Viikko -lehdelle viimeiseksi jääneessä haastattelussaan vaikeuksistaan rauhoittua.

Viime viikon maanantain ja tiistain välisenä yönä menehtynyt Yö-yhtyeen nokkamies Olli Lindholm antoi viimeisen haastattelunsa Satakunnan Viikko -kaupunkilehdelle. Lehden toimittaja vieraili Lindholmin kotona maanantaina iltapäivällä. Seuraavana yönä Lindholm menehtyi sairauskohtaukseen.

Haastattelussa Olli Lindholm osoitti huolensa uusien Yö-hittien syntymisestä. Lindholm toivoi, että seuraava hitti olisi hänen säveltämänsä.

- Vii­me vii­kol­la ää­nit­te­lin­kin, mut­ta olen tul­lut malt­ta­mat­to­mak­si. En pys­ty rau­hoit­tu­maan. Omas­ta mie­les­tä­ni mi­nul­la ei ole mi­tään muu­ta kuin ai­kaa ja sil­ti ke­laan koko ajan, et­tä mi­nul­la ei ole sitä yh­tään. On­ko täs­sä ta­pah­tu­nut lii­kaa kaik­kea? Kes­kit­ty­mi­nen oli­si avain­sa­na, Lindholm pohti.

Artikkelissa kerrotaan, että Olli Lindholm vaikutti paineista huolimatta rentoutuneelta. Hän oli ruskettunut lomamatkansa jälkeen ja virtaa täynnä.

Olli Lindholm oli yksi The Voice of Finland -laulukilpailun tuomareista. Meneillään oli kuvaustauko sarjan uusimman kauden Ääni ratkaisee -vaiheen jälkeen. Lindholm korosti, että rupeama vei voimia.

- Ih­mi­set ei­vät vält­tä­mät­tä ajat­te­le, kuin­ka iso ja ras­kas Voi­ce on hen­ki­ses­ti sekä lau­la­jil­le, val­men­ta­jil­le, bän­dil­le ja koko tuo­tan­nol­le. Päi­vät ovat pit­kiä ja vä­lil­lä on niin poik­ki, mut­ta sil­ti läh­ti­sin mu­kaan vaik­ka vii­del­le seu­raa­val­le kau­del­le, jos pyy­de­tään.

Seuraavan kerran Olli Lindholm suunnitteli lähtevänsä lomalle viimeistään vapun jälkeen.

- Olen to­del­la huo­no ren­tou­tu­maan, mut­ta kum­ma jut­tu: muu­tun ih­mi­se­nä, kun mi­nul­la on short­sit ja­las­sa, t-pai­ta pääl­lä ja saan teh­dä kä­ve­ly­lenk­ke­jä, py­säh­del­lä esp­res­sol­le ja tuoremehul­le ja syö­dä hy­vin pit­kän­kaa­van mu­kaan il­man kii­ret­tä ja tar­joi­li­joi­den suo­mi­tem­poa.

Lue myös: Olli Lindholm avautui hiljattain terveysongelmistaan tv:ssä - hengityskatkoksia ja unettomuutta

Lähde: Satakunnan Viikko

Kilpailut

Uusimmat