Kuva: Senja Rapila

Suvi Teräsniska puhuu liikuttavasti äitiydestään: "Jokainen suukko annettu molemmille poskille"

12.08.2019 11:45 - Senni Loikala

Suvi Teräsniskalla on kolme lasta, jotka ovat auttaneet häntä pysymään elämässä kiinni rankkoina aikoina.

Iskelmätähti Suvi Teräsniska, 30, julkaisi hiljattain Instagramissa kauniin kuvan, jossa on hänen kolmen lapsensa kädet. Teräsniskalla on aviomiehensä kanssa vuonna 2015, 2016 ja helmikuussa 2019 syntyneet pojat.

Päivityksessä Teräsniska kertoo, miten raskas elämänjakso on heijastunut hänen vanhemmuuteensa. Teräsniska menetti kollegansa ja tärkeän ystävänsä, Yö-yhtyeen laulajan Olli Lindholmin helmikuussa. Lindholm menehtyi äkilliseen sairauskohtaukseen 54-vuotiaana.

"Nämä kolme ihmisen poikaa ovat pitäneet minut tiukasti elämässä kiinni tämän raskaan puolen vuoden ajan. Tuona aikana jokainen halaus on kestänyt vähän pitempään, jokainen suukko on annettu molemmille poskille, jokainen hyvän yön toivotus on sisältänyt myös sanat ”äiti rakastaa sinua”. Jokaisesta hetkestä olen halunnut pitää vähän tiukemmin kiinni", Teräsniska kirjoittaa.

Päivityksessä Teräsniska viittaa perjantaina ilmestyneeseen versioonsa Yön Ihmisen poika -kappaleesta. Artisti kertoo, että kappaleen versiointi oli hänen keinonsa osoittaa kiitollisuutta ja rakkautta.

Jos päivitys ei näy, pääset siihen tästä.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella Ihmisen poika -kappaleen alta.

Lue myös: Suvi Teräsniska julkaisi kuvan perheensä ruokailuhetkestä - viittaa kauniisti Olli Lindholmiin

Lue myös: Suvi Teräsniskan vauva sai nimensä - taustalla merkityksellinen syy

Lue myös: Suvi Teräsniska julkaisi kuvan kodistaan - kurkista iskelmätähden olohuoneeseen

Kilpailut

Uusimmat