Iisa paljasti, miten on kuluttanut pääsiäisenä aikaa - tarina huvittaa somessa

14.04.2020 15:45 - Reija Saarinen

Joskus pienet ja hämmentävät asiat ovat sellaisia, että niiden parissa aika kuluu.

Laulaja Iisa Pykäri, 40, julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän paljasti pääsiäispyhien ohjelmansa.

Pykärin mukaan hänen pääsiäisensä kului pitkälti omaa kehoa ihmetellen. Syy siihen on se, että Pykäri onnistui hiljattain sivaltamaan veitsellä melkein peukalonsa pään pois. Nyt vapaapäivät ovatkin sujuneet ihon tervehtymistä katsellen. Infoksi kaikesta hän jakoi myös kuvan, jossa parantumisprosessi on huomattavissa.

"Mielenkiintoinen projekti meneillään: leikkasin sormesta pään melkein irti ja sit oon pääsiäisen ajan seurannut miten iho kasvattaa itseään takaisin. Jännästi etenee, nyt on enää pieni pala tossa päällä ilman tuntoaistia. Tollanen hauska luukku myös. Mites teillä?,"Pykäri kertoo julkaisunsa yhteydessä. 

Tarina on saanut somessa aikaan huvittuneita reaktioita. Hauskinta lienee se, että varmasti moni voi myös samaistua tähän. Kun nyt on aikaa olla ja ihmetellä, saattavat täysin erilaiset asiat kiinnostaa. 

Vai miten on, ymmärrätkö? Julkaisun kommentteineen pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, pääset katsomaan sen myös täältä.

Lue myös: Me Naiset: Avioero repi Iisan, 37, hajalle: "Olen itkenyt järkyttävän paljon"

Lue myös: Laulaja Iisa oivalsi rakkauden kipeän puolen: "Se on myös luopumista"

Lue myös: Eronnut indiepoppari Iisa: "Oikeeta vapautta on saada olla pihalla ja vaiheilla"

Kilpailut

Uusimmat