Kuva: AOP

Saara Aalto jakoi suloisen kuvan - kertoi myös yksityiskohdan suomalaisista ulkomaalaisfaneilleen

11.06.2020 11:45 - Iiro Myllymäki

Laulaja kertoo, miten suomalaisten rakkaudenilmaukset poikkeavat englanninkielisestä maailmasta.

Laulaja Saara Aalto, 33, on ilahduttanut sosiaalisen median seuraajiaan tuoreimmalla Instagram-päivityksellään. Kuvassa nainen hellittelee koiraansa Lilliä. Kuvatekstissä Aalto puolestaan opettaa ulkomaalaisille faneilleen mielenkiintoisen yksityiskohdan suomalaisten tavasta ilmaista rakkautta.

”Sanon ’rakastan sinua’ perheelleni joka päivä. Suomessa se ei ole tyypillistä, sillä suomalaisille ’minä rakastan sinua’ on hyvin voimakas ja tunteellinen ilmaus (sanomme sitä vain kumppaneillemme erityistilanteissa, emmekä usein vanhemmillemme tai sukulaisillemme)”, Aalto kirjoittaa.

Saara Aalto kirjoittaa, että hän kuitenkin rakastaa käyttää kyseistä voimakasta tunneilmaisua ja se saa hänet tuntemaan olonsa kiitolliseksi. Näet Aallon päivityksen alta tai tästä linkistä.

Saara Aallon elämässä rakkautta todella riittää, sillä hän ilmoitti huhtikuun lopussa menneensä naimisiin Meri-rakkaansa kanssa. Aviopari on alkanut pitää omaa podcastia, jonka ensimmäisessä jaksossa he paljastivat yksityiskohtaisesti, miten heidän suhteensa sai alkunsa. Voit lukea aiheesta lisää tästä jutusta.

Lue myös: Tunnistatko Saara ja Meri Aallon nuoruuskuvista? Katso

Lue myös: Saara Aallon räväkkä look hurmasi fanit: "Rakastan tätä asua"

Kilpailut

Uusimmat