40-vuotias nainen eikä koskaan poikaystävää - lue koskettava tarina

14.01.2015 17:40 - Elina Jokela

XoJane-sivustolla julkaistiin tarina 40-vuotiaasta yksinäisestä naisesta, kuka ei ole koskaan ollut parisuhteessa. Nainen ei koskaan ole kokenut rakkautta eikä turvaa miehen kanssa. Tarina on koskettava ja sen luettuaan arvostaa kaikkea kokemaansa rakkautta. Kaikki eivät koe sitä.

XoJane-sivustolla julkaistiin koskettava 40-vuotiaan naisen tarina. Lue tarina alta ja nauti rakkaastasi, jos olet sellaisen onnistunut löytämään.

"Eivät kaikki löydä rinnalleen toista ihmistä. Se tapahtui minulle: Olen 40-vuotias nainen, jolla ei ole koskaan ollut poikaystävää.

Joskus ihmiset eivät elä elämäänsä onnellisena loppuun saakka jonkun kanssa. Ilmeisesti minä olen yksi niistä ihmisistä. Olen 40-vuotias nainen, eikä minulla ole koskaan ollut poikaystävää. En tiedä syytä tähän. Olen normaali nainen ja teen normaaleja juttuja. Vuosia sitten hyväksyin faktan, että en ole mikään päiden kääntäjä. En ole se tyttö, joka kerää ihastuneita katseita. Olen vain tavallinen nainen, tavallisen näköinen, hieman kurvikas. Olen samanlainen kuin moni muu nainen, jolla on mies.

Olen huomannut olevani näkymätön, miehet eivät huomaa minua. Kaikki flirttausyritykseni on torjuttu tai niitä ei ole huomattu. Tuntuu, etten ole tarpeeksi seksikäs. Menetin neitsyyteni vasta 27-vuotiaana ja sekin tapahtui kännissä. Ensimmäisille oikeille treffeille menin vuosi sen jälkeen, enkä ollut miehen mielestä se ihminen, mitä hän muisti yökerhosta. En kuullut hänestä enää sen jälkeen.

Työskentelen samanikäisten naisten kanssa ja olen ainoa sinkku siinä porukassa. Suurimmalla osalla on myös lapsia tai osa on raskaana. En ikinä mainitse henkilökohtaisesta elämästäni töissä - se on erittäin arka aihe minulle. On vaikea myöntää muille, etten ole ikinä löytänyt ketään. En voi ikinä samaistua muiden kumppani- tai perhetarinoihin. Minulla ei ole mitään kokemusta parisuhteista tai rakkaudesta.

Sinkuilta usein kysytään, miksi he ovat sinkkuja ja yritetään parittaa. Mutta on olemassa jotain pahempaa kuin se... Se vaihe, kun kyseleminen loppuu. 30-vuotiaana oli vielä toivoa löytää joku, nyt olen 40 ja toivo on menetetty.

Minulla ei ikinä ole ollut romanttista sidettä kenenkään miehen kanssa. En ole ikinä tuntenut rakkautta ketään miestä kohtaan enkä ole tuntenut oloani turvalliseksi miehen kanssa. En ole koskaan syönyt aamiaista miehen kanssa. Ne kaksi miestä, joiden kanssa olen harrastanut seksiä, eivät ole halunneet jäädä elämääni pidemmäksi aikaa. Tiedän, että tämän jutun lukijat ajattelevat, etten ole tehnyt kaikkeani. Mutta uskokaa tai älkää, olen tehnyt kaikkeni löytääkseni rakkauden.

Totuus on, etteivät kaikki löydä kumppania. Onhan sinkkuudessakin hyviä puolia - kukaan ei päätä, mitä teen viikonloppuna. Mutta koko elämäni sinkkuna olleena, olisi kerrankin kiva kokea rakkautta. Millaista on olla jonkun kanssa, eikä aina yksin. Millaista on olla jollekin tärkeä romanttisella tavalla. Olisi hienoa viedä vanhemmilleni joku näytille ensimmäistä kertaa ja kertoa, että olen löytänyt poikaystävän. Olisi hienoa jakaa tärkeät päivät jonkun erityisen kanssa, kuten syntymäpäivät, joulun, uudenvuoden ja ystävänpäivän. Millaista on olla jonkun käsivarsilla ja harrastaa rakastavaa seksiä. Haluaisin jakaa jonkun kanssa kaukosäätimen ja tehdä toiselle ruokaa. Haluaisin pystyä sanomaan ne kaksi sanaa: minun poikaystäväni.

En usko, että saan kokea koskaan onnea miehen kanssa. Näyttää siltä, että joudun elämään yksin elämäni loppuun saakka."


Mitä ajattelet - onko tällä sinkulla vielä toivoa?

Lähde: Xojane

 

Oletko sinkku? Ei hätää, on monta hyvää syytä olla sinkku - lue lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat