Haloo Helsingin superkeikoilla luvassa massiivinen show

04.03.2015 09:09 - Anna Hopi

Haloo Helsingin ensimmäinen Hartwall Arenan keikka myytiin loppuun 18 minuutissa. Nyt myynnissä on toinen superkeikka 16. lokakuuta.

Haloo Helsinki -yhtyeen Leo Hakanen oli innoissaan siitä, että bändi tulee esiintymään Hartwall Arenalla ensi syksynä kahteen kertaan.

- Siinähän ne - 18 minuuttia ja keikka oli loppuunmyyty. Puskettiin lisäkeikka, kun meni niin hyvin kaupaksi. Mikäs tässä. Hieno hetki meidän uralla. Hienoa, että yleisö on ottanut omakseen tällaiset isot konsertit. Suomalaiset artistit pystyvät kyllä järjestämään tällaisia tapahtumia isolla meiningillä. Se on hienoa.

Hakanen suostui myös raottamaan sanaista arkkuaan siinä, mitä Haloo Helsingin 16. - 17. lokakuuta järjestettävissä megakonserteissa tullaan näkemään.

- Show'n suunnittelu on alkutekijöissä. Meillä on siihen paljon ideoita, mutta tässä vaiheessa emme halua siitä vielä paljon paljastaa. Varmasti tehdään siitä massiivinen ja yhteisöllinen keikka. Otetaan yleisö huomioon ja laulatetaan koko Hartwall Arenaa meidän kanssa. Siitä tulee iso show!

 

Lue täältä uutinen siitä, miten Hartwall Arenan superkonsertti myytiin loppuun ja katso, miten saat tilattua lipun lisäkeikalle.

Kilpailut

Uusimmat