Haluatko tiputtaa joulukiloja? 5 tottumusta, jotka takaavat painonpudotuksen

30.12.2014 12:31 - Elina Jokela

Joulun pyhät ovat tuoneet lisäkiloja monen vatsan ympärille. Uusi vuosi on edessä ja useat aloittavat myös kesäkuntoon-projektin. Kannattaa ottaa käyttöön 5 tottumusta, jotka takaavat tuloksia painonpudotuksessa!

Joulun syöpöttelyjen jälkeen voit keskittyä joulukilojen karsimiseen ja uuteen terveelliseen vuoteen. On olemassa monia dieettejä ja paastoja, jotka toimivat vain hetkellisesti. Pysyvien tuloksien eteen tarvitsee nähdä vaivaa. Lue alta viisi loogista tapaa saada pysyviä tuloksia painonpudotuksessa!

1. Vedenjuonti.

Juo iso lasi vettä ennen jokaista isoa ateriaasi. Vesi täyttää mahaa jo ennen syömistä, joten et ahmi vahingossa liikaa.

2. Syö hitaammin.

Laske haarukkasi pöydälle jokaisen suupalan jälkeen. Tämä hidastaa syömistäsi ja nautit ruoastasi, vaikka syötkin vähemmän.

3. Syö vain puolet ruoastasi.

Jos syöt ulkona, jaa ruokasi kumppanisi tai kaverisi kanssa. Voit myös ottaa puolet siitä kotiin. Kotona syödessä vain yksinkertaisesti syöt puolet normaalikokoisesta annoksestasi.

4. Välipala.

Syö välipalaksi vain hedelmiä ja kasviksia. Totu kolmeen ateriaan päivässä ja nauti välipaloina ainoastaan kasviksia tai hedelmiä.

5. Kuntoilu.

Käytä vähintään 20 minuuttia liikuntaan, joka nostattaa sykettäsi. Jos teet jotain liikunnallista joka päivä 21 päivän ajan, siitä tulee tapa.

Lähde: Family Share



Plus-kokoisen naisen valokuva photoshopattiin eri maiden kauneusihanteen mukaan, katso kuvat täältä.

Kilpailut

Uusimmat