Pariskunta järkyttyi nähtyään hääkuvansa - laihdutti yli 150 kiloa

18.01.2016 09:40 - Anna Hopi

Noel ja Leisa Hoey painoivat yhteensä 330 kiloa, kun pariskunta solmi avioliiton.

Onnellinen pariskunta oli tyytyväinen itseensä, kunnes näki hääkuvat, joissa ylipaino näkyi selvästi. Noel ja Leisa Hoey kauhistuivat kuvistaan ja vannoivat, että pääsisivät kuntoon. Painavimmillaan pari painoi yli 300 kiloa ja he olivat niin isokokoisia, etteivät pari voinut istua vierekkäin elokuvateatterissa tai lentokoneessa. Pari myös rikkoi sängynsä neljä kertaa kehon painoillaan.

Pari katseli häpeissään hääkuviaan ja sai intoa laihdutukseen. Kilot olivat kertyneet roskaruoan ahmimisella jo vuosien aikana, mutta niitä tuli enemmän lasten syntymisen jälkeen.

- Kun näin hääkuvamme, sydäntäni kivisti. Näytimme ällöttäviltä. Tiesin, etten voisi katsoa näitä kuvia hymyillen ja pitää niitä aarteenani. Olin pettynyt, kertoi Leisa Mirror-lehdelle.

35-vuotias Noel on laihtunut sen jälkeen yli 100 kiloa. 33-vuotias Leisa laihtui 50 kiloa ja pienentyi kuusi vaatekokoa.

Pari voi vihdoin tehdä asioita, joita tavalliset pariskunnat tekevät. Lähteä elokuviin, istua vierekkäin julkisissa kulkuneuvoissa ja nukkua levollisesti ilman, että tarvitsee pelätä sitä, että rikkoisi sängyn.

Katso kuvat pariskunnasta täältä.

Lähde: Mirror.

Kilpailut

Uusimmat