Kuva: Mikko Räsänen

Arttu Wiskarin muistelee sinkkuaikojen yksinäisyyttä: "Sydämeen sattui, kun muut lähtivät perheidensä luo"

03.09.2016 15:43 - Anna Hopi

Laulaja Arttu Wiskari on nykyään perheellinen mies, mutta muistaa edelleen sen tunteen, miltä tuntui olla yksin.

Arttu Wiskari teki ensimmäisen rakkauslaulunsa, mutta mies myöntää, että kappaleella on kiero twisti. Kuningaslohi kun ei kerro onnellisesta rakkaudesta, vaan sielunkumppaniin kaipuusta ja yksinäisyydentunteesta.

- Suo, kuokka ja jussi liittyi siihen, että biisi alkaa siitä, että saadaan pakettiin pellot, mennää tupaan ja mietitään, että mitäs seuraavaksi. Siinä kohtaa suomalainen mies yleensä tajuaa yksinäisyytensä. Kun painetaan hiki otsassa, unohdetaan sen sielunkumppanin etsiminen. Ei ole kiva olla yksin, sanoo Wiskari.

Laulajan mukaan biisi ei kerro hänen nykyisestä elämäntilanteesta, vaan on ennemmin kaikuja menneestä.

- Kun starttailin musahommia vuonna 2010, olin poikamies. Silloin monesti muistan, että kun tultiin keikkareissulta ja ajettiin parkkiin kisahallin kulmalle, muilla oli vaimot odottamassa. Muistan ikuisesti sen fiiliksen, kun olin ainoa, joka lähti ilman naista pois paikalta. Siinä kohtaa sattui sydämeen, kun muut menivät perheen luo, menin baariin.

Kappaleen henkilö löytää lopulta kumppanin Thaimaasta.

- Asia voi kääntyä monelle vitsiksi, mutta minusta se kuvastaa ennemmin sitä, että rakkaus voi löytyä mistä vain. Ei pidä olla ennakkoasenteita.

Kuuntele kappale alta.

Lue myös: Tähdet, tähdet -kilpailijat julkistettiin - mukana Arttu Wiskari ja Pete Parkkonen

Kilpailut

Uusimmat