Kuva: Mikko Harma

Kaija Koo: "Olisi ihanaa, jos naisen vahvuus ei olisi ongelma parisuhteessa"

04.11.2016 07:56 - Anna Hopi

Laulaja Kaija Koon uusi Sinun naisesi -levy julkaistaan tänään.

Albumin nimikkoraita on Kaija Koon mukaan käyttöopas miehelle suomalaisen naisen kanssa olemiseen. Artistin mukaan perusmiehen ei ole aina helppoa olla vahvan naisen rinnalla.

- Sinun naisesi -kappaleessa on vahvasti kerrottu se suomalaisen naisen tarina. Kaikissa maissa ei ole itsestäänselvää, että voimme toteuttaa itseämme ja työtämme. Olen saanut toteuttaa itseäni kertomalla näin vahvoja tekstejä. Olen onnellinen, että olen syntynyt Suomeen. Olen miettinyt omaa rooliani, minulla on paljon miehiä töissä. Se on hassu yhtälö sen kanssa, kun onkin parisuhteessa kotona, kertoo Kaija Iskelmän haastattelussa.

Koo muistuttaa, että vahvuudesta huolimatta suomalainen nainenkin osaa olla pehmeä ja hellä.

- Olisi ihanaa, jos naisen vahvuus ei olisi ongelma parisuhteessa. Mielestäni naisen työ ei ole pois mieheltä. Naiseus on hyvin pehmeää ja nainen voi ilmentää sitä sitten suhteessa.

(kuva: Mikko Harma)

Iskelmän Kaija Koo -viikonloppu:

Kaija Koon tuore Sinun naisesi -levy on kuultavissa Iskelmän taajuudella koko viikonlopun.

Perjantaina soi 6-18 välillä joka tunti Kaijan vanhempia kappaleita, tai uuden levyn jo julkaistut singlet Siniset tikkaat ja Nää yöt ei anna armoo.

Perjantaina klo 18 lähtien esittelyssä uusi Sinun naisesi -levy. Kappaleita tulee kuultavaksi aina puolelta.

Lauantaina Kaijan uuden levyn musiikkia kuullaan 8-14 välillä aina puolelta, paitsi klo 16-18 välillä on vuorossa tiiviimpi kuuden biisin kokonaisuus, eli silloin superisti enemmän Kaijaa!

Sunnuntaina uuden levyn kappaleita kuullaan taajuudella 10-24 välillä puolelta.

Viikonlopussa kuullaan myös Kaija Koon levyn tekijöiden tarinoita ja äänessä ovat muun muassa Erin, Maija Vilkkumaa, Ellinoora ja Elias Kaskinen.

Pääset tutustumaan Kaijan uuteen levyyn myös alta.

Lue myös: Kaija Koo avoimena: Minulla on vain muutama luottoystävä

Kilpailut

Uusimmat