Kuva: Shutterstock

Ihastuitko vahingossa varattuun mieheen? Tunnista neljästä merkistä, pettääkö hän kumppaniaan

20.02.2018 17:45 - Senja Rapila

Muun muassa tapaaminen ei tunnu koskaan onnistuvan syystä tai toisesta.

Online-deittailu on ihanaa, mutta myös todella hermoja raastavaa. On vaikea tietää, onko toinen täysin oma itsensä, vai piilotteleeko hän jotain. Pienistä merkeistä voi kuitenkin tunnistaa sen, onko toinen täysin rehellinen sinulle.

Olet saattanut viestitellä jo pidemmän aikaa ihmisen kanssa, joka lupaa sinulle kuut ja taivaat. Huomaat jo hieman ihastuneesi häneen, mutta tapaaminen ei tunnu koskaan onnistuvan syystä tai toisesta.

Jos ihastuksellasi on kotonaan kumppani, hän piilottelee asiaa muutamin ilmiselvin merkein. Millaisia ne merkit sitten ovat? Voit lukea Elite Daily -julkaisun listaamat asiat alapuolelta.

1. Hän viestittelee sinulle pelkästään päivällä.

Jos huomaat hänen viestittelevän sinulle pelkästään työtunteina, tämä voi tarkoittaa sitä, että hänellä on kotonaan kumppani, eikä hän siksi voi viestitellä sinulle kotona ollessaan. 

2. Hän välttelee kasvotusten tapaamista.

Vaikka olisitte vaihtaneet viestejä paljon netissä, ei hän suostu tapaamaan sinua, vaikka sitä ehdottaisitkin. Oletettavasti hän keksii tekosyitä sille, miksi hän ei ehdi sinua tapaamaan. Tämä voi olla ilmiselvä merkki siitä, että hänellä on joku toinen elämässään.

Jos keskustelu jatkuu pelkästään tekstailuna, ilman että kumpikaan ehdottaa koskaan tapaamista, voi se kertoa, että hän käyttää deittailusovellusta pelkästään pönkittääkseen omaa egoaan.

3. Hänellä on paljon kyseenalaisia kuvia toisten henkilöiden kanssa.

Kun selailet hänen profiilejaan verkossa, kiinnitä huomiota pieniinkin merkkeihin. Miehen kumppani voi olla täysin silmiesi edessä, mutta hän voi selittelyillään saada sinut uskomaan, että se on hänen kaukainen serkkunsa.

4. Hän myöntää, että etsii salasuhdetta.

Selvä merkki pettämisestä on, että hän heti alussa kertoo jo haluavansa pelkän salasuhteen. Nämä henkilöt kannattaa jättää omaan arvoonsa; hän todennäköisesti tekee saman sinulle, jos onnistuisitkin jostain syystä saamaan miehen itsellesi.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Naiset paljastivat karmealla tavalla pieleen menneet seksilelujen kokeilukerrat

Lue myös: Mistä löydät elämäsi rakkauden? Horoskooppimerkkisi kertoo

Lue myös: Parisuhteen virstanpylväät, joiden jälkeen tiedät hänen olevan Se Oikea – kuulostavatko tutuilta?

Kilpailut

Uusimmat