Kuva: AOP

Aivoinfarktin jälkeen töihin palannut Kaj Kunnas: Aiemmin ajattelin olevani kuolematon

12.09.2016 11:05 - Mika Parikka

Radio Novan Aki Linnanahde ja Minna Kuukka soittivat Kaj Kunnakselle, kun tämä oli työmatkalla ensimmäistä kertaa aivoinfarktin jälkeen.

Rakastettu urheilutoimittaja Kaj Kunnas sai toukokuussa 2016 aivoinfarktin, joka pakotti hänet pitkälle sairauslomalle. 3,5 kuukautta kestänyt sairausloma päättyi vihdoin tänään ja hyväntuulinen mies kertoi tuoreimmat kuulumisensa, kun Radio Novan Aamun Aki Linnanahde ja Minna Kuukka soittivat Kunnakselle. Mies oli työmatkalla ensimmäistä kertaa tapahtuneen jälkeen. 

Jännittikö töihinpaluu konkaria?

- No ei välttämättä jännitä, mutta en ole näin iloinen ja kiitollinen ollut pitkään aikaan! Kesä on ollut mahtava ja pitkä. 

Infarkti avasi Jälkihiki-ohjelmaa Ylellä toimittavan Kunnaksen silmät.

- Me hoetaan aina Jälkihiessä, että eletään hetkessä. Niin mäkin olen hokenut ja ajatellut, että olen kuolematon, että mulle ei koskaan satu mitään, toisillehan tämmösiä sattuu. Ymmärtäkää minut oikein, kun sanon, että olen saanut tästä myös erittäin paljon. Tottakai minun on helppo puhua kun kävi hyvin, ja hoito oli niin mahtavaa kuin se oli. Mutta huonoista asioista voi myös oppia, niistä voi saada myös positiivisia asioita. Enhän minä tätä aivoinfarktia olisi tietenkään halunnut saada, Kunnas kertoo. 

Kunnas osaa arvostaa aikaa täysin uudella tavalla:

- Kun minä sanon vaimolle tai tyttärelle, että tehdään asioita nyt, eikä sitten kun minä olen eläkkeellä, niin se kolahtaa nyt ihan eri tavalla. 

Mies palaa töihin intopiukeana, mutta hänen on pakko ottaa aluksi rauhallisesti. 

- Neurologi on sanonut, että 50 prosenttisella teholla nyt ensimmäiset kaksi kuukautta ja sitten katotaan taas, ettei äijä mene uudestaan tilttiin, Kunnas selittää. 

Radio Novan Aamun Aki ja Minna äänessä arkisin klo 6-10. Tykkää heidän Facebook-sivustaan tästä

Lue myös: Duudsoni-tähti ikääntymisestä: ”Kun kaatuu, enää ei nousta heti vieterinä ylös”

Kilpailut

Uusimmat