Arttu Wiskari sai erikoisen työtarjouksen: Mies halusi palkata saunomaan vaimonsa kanssa!

04.11.2016 13:45 - Senja Rapila

Sitä Arttu Wiskari ei tiedä, millaisesta saunasessiosta olisi lopulta ollut kyse.

Arttu Wiskari, 32, kertoi Radio Novan Aamun Aki Linnanahteelle ja Minna Kuukalle, että on joutunut hyvin erikoiseen tilanteeseen uransa aikana. 

Kun Aki ja Minna kysyivät Wiskarilta, mikä on ollut hänen erikoisin keikkapaikkansa, ei hän osannut vastata siihen. Hän kuitenkin muisti yhden erikoisen pyynnön, josta olisi todella tullut kummallisin työkokemus.

- Yksi keikkapyyntö tuli, mihin en valitettavasti sitten suostunut. Se olisi kyllä ollut kummallisin paikka. Joku pyysi minua aikoinaan jouluaattona heille kylään, joku mies, Wiskari kertoi Radio Novan Aamulle.

- Sitten selvisi, että kysymys ei ollut mistään musiikkiesityksestä vaan saunomisesta. Eikä myöskään tämän herrasmiehen kanssa, vaan hänen vaimonsa kanssa. En ollut varma, oliko siinä takana joku vitsi vai oliko se jotain kinky-hommaa, hän nauroi.

Radio Novan Aamun juontaja Aki kommentoi, että Wiskarin olisi tullut vain heittäytyä tilanteeseen ja mennä saunomaan miehen vaimon kanssa. Lisäksi paikalle olisi pitänyt tuoda kynttilöitä ja muuta rekvisiittaa. 

- En tiedä, miten tuo oma rouva olisi ymmärtänyt sen, Wiskari hymyili.

Voit kuunnella koko haastattelun yläpuolelta.

Aki Linnanahde ja Minna Kuukka Radio Novassa arkisin klo 6-10. Seuraa heitä Radio Novan Aamun Facebook-sivulla, jonka löydät täältä.

Lue myös: Miltä kuulostaa, kun Arttu Wiskari vetää Lady Gagaa? Tähdet, tähdet palaa ruutuihin sunnuntaina

Lue myös: Arttu Wiskari julkaisee pian uuden levyn - kuvasi ennakkovalmistelut videolle!

Kilpailut

Uusimmat