Kuva: Senja Rapila

TVOF-tähtivalmentaja Michael Monroe: "Tarja Turunen oli vaikeasti paikattavissa"

31.12.2016 16:15 - Senja Rapila

Ohjelman uusin tähtivalmentaja on 34-vuotias Anna Puu.

Hanoi Rocks -yhtyeestäkin tuttu rokkikukko Michael Monroe, 54, on ainoa tähtivalmentaja, joka on ollut mukana tekemässä suosikkiohjelma The Voice of Finlandia alusta alkaen. Ensi vuonna alkava tuotantokausi on Monroelle kuudes.

- Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Tällä kaudella on mukana todella hienoja laulajia. Viime kaudella sanottiin että taso on korkeammalla kuin koskaan, mutta nyt taso on vieläkin korkeammalla ja erilaisia persoonia löytyy vieläkin enemmän, Monroe kertoo Voice.fi:lle.

- Sanotaanko niin, että olen ehkä jopa enemmän innoissani kuin aikaisemmin. Haluaisin jo nähdä uusia puolia näistä laulajista, odotan innolla kaksintaistelujaksoja.

"Siinä oli isot kengät täytettävinä"

Kuudennelle tuotantokaudelle tuli mukaan myös uusi tähtivalmentaja Anna Puu, joka korvasi kaksi tuotantokautta mukana olleen Tarja Turusen. Monroe kertoo, että Puu toi tullessaan uusia tuulia.

- Hän otti homman haltuun todella iisisti. Tarjahan oli tietysti vaikeasti paikattavissa, siinä oli isot kengät täytettävinä. Turha sitä on kuitenkaan etsiä samankaltaista. On myös kiintoisaa nähdä, kuinka tämä vaikuttaa siihen, miten laulajat kehittyvät.

Kertoman mukaan Puun valmennustiimiin oli paljon tunkua alkukarsinnoissa. 

- Kerta toisensa jälkeen hän vain otti laulajia tiimiinsä. Oli siinä myös pari sellaista laulajaa, jotka olisin itse halunnut, Monroe toteaa.

Bravuuribiisin esittäminen ei välttämättä kannata

Monroe odottaa innolla uuden tuotantokauden alkamista. Hän on kuitenkin huolissaan siitä, että jotkut esittävät alkukarsinnoissa kappaleen, jonka he osaavat vaikka unissaan.

- Ääni ratkaisee -osiossahan on vain yksi biisi ja jotkut laulavat siinä bravuuribiisinsä, jota he ovat laulaneet koko ikänsä ja osaavat sen loistavasti. Sitten kun tulee uusi, vieras biisi, joka pitää opetella, sitten voi mennä sormi suuhun. Siinä vaiheessa voi käydä ilmi, ettei laulajan resurssit välttämättä riitäkään finaaliin.

The Voice of Finlandin uusi tuotantokausi käynnistyy Nelosella 6. tammikuuta 2017.

Lue myös: Michael Monroe julkaisi Facebookissa lapsuuskuvan - tunnistaisitko?

Lue myös: Onko sinulla enää mitään annettavaa TVOF-kilpailijoille, Redrama?

Lue myös: Michael Monroe, 54, taipuu spagaatti-asentoon - katso!

Kilpailut

Uusimmat