Julkkisäiti innostui kuukautisverellä maalaamisesta - lue erikoinen avautuminen

29.03.2016 11:00 - Senni Loikala

Maria Nordin esittelee tuoreimmassa blogipostauksessaan omalla kuukautisverellä maalaamansa pääsiäismunan.

Artisti Reino Nordinin vaimo Maria Nordin kertoo Kotitalouskriisi-blogissaan, että hän on jo pitkään tehnyt taidetta omalla kuukautisverellään.

Olen jo pitkään antanut periksi houkutuksille ja maalannut kuukautisverellä. Silloin tällöin kastan pensselin kuukuppiin. Yleensä maalaan omakuvan tai oman logoni. Syksyllä kirjoitin kuukautisverellä rakkaudentunnustuksen Donald Trumpille, joka lausui hölmöyksiä kuukautisista”, Nordin kirjoittaa.

Hän julkaisi kirjoituksen yhteydessä myös muutaman kuvan tuoreimmasta kuukautisverellä tekemästään taideteoksesta, nimittäin verellä koristellusta pääsiäismunasta.

Kuukautisverellä maalatussa pääsiäismunassa on juuri sopivasti ulottuvuuksia. Ja todellakin aion syödä tuon munan”, hän kirjoittaa.

 

 

Maria Nordin kirjoittaa blogissaan hurahtaneensa kuukautisveritaiteeseen. Kuva: AOP

 

Joskus Nordin myös kippaa täysinäisen kuukupin valkoista posliinia vasten ja ihailee sen synnyttämiä ”punaisia marmorikuvioita”. Nordin myös kirjoittaa, kuinka naisen keho on ihme:

Naisen keho on ihme. Olen niin onnellinen kellon tarkkuudella toimivasta kuukautiskierrosta, joka muistuttaa minua elämän ihmeestä ja kiertokulusta joka kuukausi.”

Pääset lukemaan blogitekstin kokonaisuudessaan ja katsomaan kuvat kuukautisverellä maalatuista pääsiäismunista täältä.

Kilpailut

Uusimmat