9 syytä, miksi koirat ovat maailman parhaita lemmikkejä

03.12.2014 20:45 - Anna Hopi

Koiraihmiselle ei tarvitse selittää, mikä koirissa on niin ihanaa. Lemmikit osaavat piristää omistajaansa monin tavoin päivän mittaan.

9Gag-sivusto on listannut seikkoja, jotka tekevät koirista maailman parhaita lemmikkejä. Nämä asiat kuulostanevat tutuilta suurimman osan koiranomistajista mielestä. Suomensimme ihastuttavan listan alle.

1. Koirasi lempipuuhaa on saada sinut hymyilemään. Se pitää sitä elämäntehtävänään.

2. Koirasi on aina paras ystäväsi - aivan ehdoitta ja elämänsä loppuun asti. Vaikka jokaikinen ihminen elämässäsi kääntäisi sinulle selkänsä, koirasi ei koskaan.

3. Sinulla on aina joku, joka on valmis pötköttämään vieressäsi sohvalla.

4. Huononakin päivänä koirasi muistuttaa sinua siitä, että elämässä on vielä aiheita iloon.

5. Tiedät, että koirasi kaipaa sinua aina, kun et ole sen kanssa.

6. Saat aina kotiin tullessasi niin rakastavan tervehdyksen, ettei jää epäselväksi, kuinka kova ikävä koirallasi sinua oli.

7. Koirat iloitsevat kun sinä iloitset. Hypyt, heiluva häntä sekä iloinen haukahtelu ovat ominaisia tapoja, joilla häntäänsä kiivaasti heiluttava koira haluaa sinun tietävän, että se huomaa sinun olevan iloinen.

8. Koira lohduttaa, kun olet surullinen. Se nuolee kyyneleet tai painautuu syliisi. Sen lämpö ja viisaat silmät muistuttavat sinua siitä, että et ole yksin tässä maailmassa.

9. Herääminen on ihanaa, kun vastassa on heti pari nappisilmiä ja heiluva häntä. Jos koirasi osaisi puhua, se sanoisi sinulle aamuisin: jokainen päivä on seikkailu, otetaan siitä kaikki irti!

Lähde: 9Gag



Suomessakin yhdeksänvuotias Otto-poika heräsi joka aamu lenkille vuoden ajan saadakseen koiran lemmikiksi. Lue juttu täältä.

Kilpailut

Uusimmat