Kuukautiset tulivat housujen läpi - häpeä sai naisen kirjoittamaan upean viestin

24.01.2016 11:05 - Senni Loikala

Tuntemattomat ihmiset käyttäytyivät tavalla, joka herätti Anushka Gasguptassa syvää häpeää.

Anushka Dasgupta pysäytettiin monta kertaa, kun hän käveli kaupungilla. Nainen oli matkalla kotiin, jonne päästäkseen hänen täytyi matkustaa metrolla ja bussilla.

Syy, miksi toiset naiset pysäyttivät Anushkan, oli tahra hänen housuissaan. Anushkan kuukautiset olivat alkaneet yllättäen, ja vuoto oli tullut vaaleiden housujen läpi.

Ohikulkevat naiset kehottivat Anushkaa vetämään paitaansa alemmas, jotta veritahra peittyisi. Yksi nainen myös tarjosi puhdistuspyyhettä, jolla tahran saisi pois.

Matkan aikana Anushka huomasi, että miehet tuijottivat häntä tahran takia. Ainoastaan lapset eivät kiinnittäneet huomiota Anushkan housuihin.

Anushka tunsi olonsa nöyryytetyksi, koska naiset ja miehet vaikuttivat pitävän veritahraa housuissa poikkeuksellisen hävettävänä asiana.

Kuukautisia ei saa hävetä

Kun Anushka pääsi kotiin, hän otti housut pois jaloistaan ja otti niistä valokuvan. Nainen julkaisi Facebookissa kuvan ja väkevän kirjoituksen. Lue alta suomennetut otteet tekstistä.

Tämä päivitys on kaikille niille naisille, jotka tarjosivat minulle apua peittääkseni naiseuteni, EN AIO OLLA HÄPEISSÄNI.

Tämä päivitys on kaikille niille miehille, jotka tuijottivat minua tänään, EN AIO OLLA HÄPEISSÄNI.

Tämä on kaikille lapsille, jotka eivät kiinnittäneet mitään huomiota, ÄLKÄÄ OLKO HÄPEISSÄNNE. Tulette näkemään veritahroja housuissa, paidoissa, hameissa, lakanoissa, tyynynpäällisissä, tuoleissa, pöydillä ja seinällä ja taistelukentällä, jossa taistelette leimautumista vastaan sen ansiosta, että ette suostu häpeämään.

Älkää kuiskatko, kun sanotte sanan ”kuukautiset”, älkää tarjotko hienotunteisesti puhdistuspyyhettä tai vaihtovaatteita. Kysykää häneltä, jos hän sattuu tarvitsemaan sellaista, kertokaa hänelle hänen vaatteessaan olevasta tahrasta – älkää tarjoutuko auttamaan sen peittämisessä.

Päivitys on levinnyt netissä kovaa vauhtia. Sillä on noin 7000 tykkäystä, tuhat jakoa ja kymmeniä kommentteja.

Katso päivitys alta.

I came home today at four minutes past nine after a long walk, a metro journey and a 10 minute bus ride. There's...

Julkaissut Anushka Dasgupta 17. tammikuuta 2016

Kilpailut

Uusimmat