Mitä hiusten värisi kertoo seksielämästäsi? Katso tutkimuksen tulos

18.01.2016 13:15 - Reija Saarinen

Mustahiukset etsivät eniten seuraa deittisovellusten kautta, kun taas punapäät riehaantuvat roolileikeistä.

Millainen ihminen on sängyssä, siihen vaikuttavat monet asiat. Kokemus, into ja ikä tekevät tehtävänsä, mutta ilmeisesti myös hiuksilla on oma osansa. Kondomivalmistaja Skyn nimittäin teetti tutkimuksen, jonka avulla selvitettiin sitä, miten hiustenväri vaikuttaa ihmisen seksielämään. Kyllä, luit oikein!

Tulokset näet alta:

Mustahiuksiset ihmiset käyttävät muita useammin erilaisia deittisovelluksia seksiseuraa löytääkseen. Heistä 21 prosenttia toimii näin. Blondeista ja bruneteista samaan ryhtyy 17 prosenttia.

Roolipeleistä innostuvat eniten punapäät. Blondeista vain 14 prosenttia ja 12 prosenttia bruneteista innostuu roolileikeistä. Vähiten jonkun toisen esittämisestä makuukammarissa innostuvat mustahiuksiset. Heistä hommaan lähtisi vain 8 prosenttia.

Mustahiuksisilla on muita useammin yhden illan juttuja. Blondeilla ja bruneteilla niitä on lähes yhtä paljon, mutta vähiten niitä on roolileikeistä innostuvilla punapäillä.

56 prosenttia mustahiuksisista uskoo olevansa uskomattoman hyviä rakastajia. Punapäistä samaan uskoo 42 prosenttia ja blondeista ja bruneteista 40 prosenttia.

Jos haluaa kumppanin, joka sekstailee mielellään oudoissa paikoissa, kannattaa valita kumppanikseen blondi. Heistä jopa 80 prosenttia on harrastanut seksiä esimerkiksi suihkussa tai kylpyammeessa. 67 prosenttia sen sijaan on antautunut huumalle autossa. Rannalla sen sijaan oli lemmiskellyt 27 prosenttia blondeista.

 

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat