Tähdet, tähdet -voittaja Waltteri Torikka Me Naisille: "Olen huono sitoutumaan"

25.05.2015 09:07 - Anna Hopi

Oopperalaulaja Waltteri Torikka koki nuorena koulukiusaamista, minkä vuoksi kehujen vastaanottaminen on hänelle edelleen vaikeaa.

Miestä täytyikin ihmetyttää, kun Tähdet, tähdet -kilpailun aikana hänen Facebookinsa täyttyi kuolaavista kommenteista. Naiset kehuivat häntä miehekkyydestä, vaikka nuorena poikana häntä haukuttiin nimenomaan naismaiseksi. Se tuntui tähdestä hämmentävältä.

Waltteri Torikka kertoo vasta opettelevansa rakastamaan itseään. Hänelle on ominaista nähdä itsessään ne asiat, joista ei pidä. Mies kertoo suoraan Me Naisille, ettei esimerkiksi pidä itseään viehättävänä. On ollut myös vaikeaa päästää ihmisiä lähelle romanttisessa mielessä.

- Olen olltu aina vähän huono sitoutumaan. Ehkä minun pitäisi ensin itse kasvaa ehjäksi tai kokonaiseksi. On helpompaa, jos osaa ensin rakastaa itseään. Sitten osaa rakastaa jotain toistakin. jos sitä ei osaa, on turha tehdä myös muiden elämästä hankalaa, pohti Torikka.

Hän kertoo olevansa varautunut ihmisten kanssa. Entiset naisystävät ovat sanoneet Torikalle, ettei tämä päästä heitä lähelleen. Torikka on hoitanut tilannettaan terapiassa, jossa on työstetty myös sitoutumisongelmiin päättyneitä entisiä suhteita.

- Sävy, jolla puhuu itselleen päänsä sisällä, on hirveän tärkeä. Minulla siihen vaikuttaa kieli: puhun itselleni paljon kauniimmin englanniksi. Suomeksi käyn paljon negatiivisempaa keskustelua. Ehkä sen takia tykkäänkin olla paljon ulkomailla.

Lähde: Me Naiset.

Kilpailut

Uusimmat