Nainen pudotti raskauskilonsa treenillä - tuloksena hurja lihaskimppu!

05.03.2015 10:00 - Senni Loikala

Brittinainen nautiskeli herkkuja raskausaikanaan sen verran, ettei ollut synnytyksen jälkeen tyytyväinen vaakansa lukemiin. Hän päätti treenata itselleen unelmiensa kropan.

Kun brittiläinen tatuointitaiteilija Jenny Clark, 36, meni kuntosalille tavoitteenaan pudottaa raskauskilonsa, kehoitti ohjaaja naista harkitsemaan kehonrakennusta symmetrisen vartalonsa ansiosta. Tuolloin hän käytti koon 18 vaatteita.  

- Söin kolmen edestä koko raskauteni ajan ja lihosin paljon, kertoo Clark.

Clark alkoi nostaa rautaa tosissaan. Treenaaminen tuntui luontevalta ja pikku hiljaa työn tulokset alkoivat näkyä kehossa. Liikakiloista kärsineen naisen vartalo alkoi muokkautua lihaksikkaaksi, ja aikaa myöten lihasmassaa kertyi jo silmiinpistävän paljon.

Ensimmäisissä kehonrakentamisen virallisissa kisoissaan hän jäi viimeiselle sijalle. Hän joutui pettymään muutamia kertoja, mutta sisuuntui. Luvassa olikin melkoinen saavutus, sillä nainen on osallistunut jopa kehonrakentamisen maailmanmestaruuskilpailuihin.

Nykyään Clark treenaa kolme tuntia päivässä. Hänen poikansa Mason, 4, on äitinsä suurin fani. Mason odottaa aina innolla pääsevänsä "äidin lihasten esityksiin". Eikä ihmekään, onhan hänen äitinsä yksi maailman voimakkaimmista naisista.

Pääset katsomaan Clarkin "ennen ja jälkeen" -kuvat täältä.

Lähde: Daily Star



Onko ihmisen hyvä syödä ennen treeniä? Lue täältä.

Kilpailut

Uusimmat