Uuden musiikin kilpailuun voi lähettää kappaleensa 1.–6. syyskuuta välisenä aikana.
Blind Channelin Dark Side -hittikappaletta on striimattu yli 25 miljoonaa kertaa Spotify-palvelussa.
Blind Channelin ensimmäinen musiikkivideo Save Me julkaistiin vuonna 2013.
Video on kerännyt faneilta satoja kehuja sekä yli 10 000 tykkäystä.
Blind Channel hurmasi viisuyleisön heiluttelemalla suorissa lähetyksissä kylttejä, jotka viittasivat Netflixin euroviisuelokuvaan.
Blind Channelin mielestä euroviisuvoittajan huumespekulaatiot paljastivat, millaisia stereotypioita edelleen rokkareihin liitetään.
Blind Channel sijoittui Euroviisuissa kuudenneksi.
Blind Channel nähdään Euroviisujen finaalissa lauantaina. Kun finaalipaikka varmistui, some räjähti. Terveisensä lähetti muun muassa pääministeri Sanna Marin.
Blind Channel kamppailee lauantaina Euroviisujen voitosta.
Blind Channel eteni Euroviisujen finaaliin kappaleellaan Dark Side.
Suomalaiset poliitikkoja myöten juhlistivat finaalipaikkaa sosiaalisessa mediassa. Myöskään legendaariset viisusuomennokset eivät jääneet huomiotta.
Euroviisujen toisessa semifinaalissa Blind Channelin lisäksi lavalle astuu muun muassa yhdysvaltalainen tähtiräppäri San Marinon edustajana.
Blind Channelin viisumatka Rotterdamissa on sujunut hyvin. Kahdesta delegaatiosta on kuultu huonoja uutisia koronan suhteen, mutta suomalaisbändi ei ole huolissaan.
Blind Channelin ensimmäiset harjoitukset viisulavalla paljastivat, että yhtye olisi jo nyt valmis esiintymään suorassa lähetyksessä, kirjoittaa Voice.fi:n musiikkitoimittaja Iiro Myllymäki.
Blind Channel alkoi saada huolestuneita viestejä, kun Italian euroviisubiisi julkistettiin. Yhtyettä itseään ei harmita, että kilpailussa on mukana toinenkin rockbändi, päinvastoin.
Blind Channel lähtee Euroviisuihin edistämään kansainvälistä uraansa. Keskisormikielto ei ole lannistanut ahkerasti treenaavaa yhtyettä.