Pamela Tola päätyi nuorena rajuun ratkaisuun ja lopetti näyttelemisen - "Olin ahdistunut ja valmis luovuttamaan"

Tola vieraili Iriz Silander ja VIP-vieraat -podcastissa ja kertoi nuorena kokemastaan ahdistuksesta ja paineesta, jota näyttelijäntyö hänelle aiheutti.

Eero Ettala lensi Tokioon ja kohtasi ikävän yllätyksen - joutuu palaamaan takaisin Suomeen

Ettala kertoo, että ei päässyt jatkamaan matkaansa koronarajoitusten vuoksi.

Oli vähällä, ettei Maija-Liisa Peuhua olisi nähty Ulla Taalasmaan roolissa: "Se oli ihan tippaa vaille"

Peuhu näyttelee sarjassa ainakin tämän kevään, minkä jälkeen sopimuksia katsotaan taas uudelleen.

Uusimmat

Kaupalliset yhteistyöt

Jouluna on lupa laiskotella! Kun konvehtirasiat on avattu ja vatsat täynnä joulupöperöä, on aika kaivautua sohvan nurkkaan ja aloittaa koko joulunpyhät kestävä sarjamaraton. Kannattaa tutustua ainakin näihin kolmeen kotimaiseen uutuussarjaan.
Koko elämä on täynnä merkityksellisiä hetkiä, ja niistä moni on tapahtunut juuri jouluna. Lue neljä koskettavaa tarinaa, jotka ovat täynnä joulun taikaa ja tunnelmaa.
Mikä olisikaan parempaa kuin kasata kinkkuleivät ja suklaakonvehdit vadille ja hautautua pyhiksi sohvannurkkaan nautiskelemaan? Vuoden viimeisessä jaksossa Stream Team -posse niputti tämän vuoden parhaimmat sarjat joulumme iloksi.
Koko elämä on täynnä merkityksellisiä hetkiä, ja niistä moni on tapahtunut juuri jouluna. Lue neljä koskettavaa tarinaa, jotka ovat täynnä joulun taikaa ja tunnelmaa. Kerro myös oma tarinasi ja osallistu Lumoava-korulahjakortin arvontaan!