Ohjelmassa Hans Välimäki auttaa suomalaisia ravintoloita parantamaan liiketoimintaansa. Ohjelman tuottaja Santtu Palm paljastaa HS:lle, että tuotantoryhmä ottaa suoraan yhteyttä paikkoihin.
Viihde
7 kuukautta sitten
- Vaikka tyypillisessä pierussa on rikkivetyä yli tuhat kertaa enemmän kuin tavallisessa ulkoilmassa, ei edes kaikkien yhtäaikaisella pierulla ylitettäisi vaarallisia lukemia, kertoo ilmakehätieteen professori Ilona Riipinen HS:n Lasten tiedekysymykset -palstalla.
Viihde
7 kuukautta sitten
Viranomaiset kuitenkin korostavat HS:n mukaan, että valtaosalla maahan tulevista on esittää negatiivinen koronatestitulos ja positiivisten testien osuus kaikista on hyvin pieni.
Matkailu
noin vuosi sitten
Yksi asia, jonka moni unohtaa on aurinkosuojan käyttö.
Muoti ja kauneus
noin vuosi sitten
Putkosen mukaan leivän paahtaminen tuottaa resistenttiä tärkkelystä.
Terveys ja hyvinvointi
noin vuosi sitten
Moni turvautuu paperiin ja mukiin ampiaisen lentäessä sisälle, mutta on olemassa parempikin tapa, kertoo asiantuntija.
Terveys ja hyvinvointi
noin vuosi sitten
Mistä tietää, johtuuko aivastelu allergiasta vai flunssasta? Asiantuntija kertoo Helsingin Sanomissa
Moni siitepölyallergiasta kärsivä on joutunut tänä keväänä ikävien katseiden kohteeksi.
Terveys ja hyvinvointi
yli 2 vuotta sitten
Koronavirus on aiheuttanut ihmisissä paniikkia ja halua hamstrata kaikkea mahdollista.
Viihde
yli 2 vuotta sitten
Janne Virkkunen on kirjoittanut muistelmat ajastaan Pohjoismaiden suurimman sanomalehden päätoimittajana.
Viihde
yli 9 vuotta sitten