Sadun Sunnuntaivieraana Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu Susanna laine. Kuuntele Susannan mietteitä työstä, rakkaudesta, ulkonäöstä sekä lapsuusmaisemista.
Millainen se hetki oli, kun Eva päätti aloittaa nyrkkeilyn toden teolla 15-vuotiaana? Entä millaista on urheilla naisena hyvin miehisessä lajissa? Kuuntelemalla selviää myös tämän rautaisen naisen ajatuksia rakkaudesta, äitiydestä sekä ulkonäköpaineista.
Mistä ammatista Paula Noronen haaveili lapsena? Entä millainen hääräilijä hän on keittiössä? Näiden lisäksi kuulet Paulan mietteitä lastenkirjojen kirjoittamisesta sekä tuntemuksia Supermarsu-elokuvan julkaisun jälkeen.
Ihastuttava Katri Helena paljastaa Satu Kotoselle millainen autokuski hän oikein on. Entä vieläkö laulajaa jännittää esiintyminen? Kuulet myös Katri Helenan ajatuksia ymmärryksestä ja selviytymisestä.
Sunnuntaivieras Heidi Sohlberg kertoo Satu kotoselle lapsuudestaan, vakavasta sairaudestaan sekä siitä, miten se on vaikuttanut hänen elämäänsä. Lisäksi kuulet koskettavan tarinan Heidin voimabiisistä.
Sadun Sunnuntaivieras Virve Rosti kertoo tarinoita keikkaelämästä ja sen muutoksista vuosien varrella. Entä onko koti-ikävä vaivannut? Kuuntelemalla selviää myös ällistyttävä seikka Virven nuotinlukutaidoista.