Roine on nyt 91 vuoden iässä.
Teoksessa luodaan katsaus siihen, miten töölöläistytöstä tuli lauluntekijäsupertähti, feministi-ikoni ja perheenäiti.
Kotakorpi jättää väliaikaisesti työnsä televisiossa.
Elokuvan kuvaukset alkavat kesällä.
Elämäkerta julkaistaan tämän vuoden aikana.
Sarjaa tähdittävät monet nuoret näyttelijät.
Psykoterapeutti Emilia Kujala kertoo Mielipäiväkirja-podcastissa, että väärällä jalalla herääminen johtaa helposti itseään toteuttavan ennustuksen kierteeseen.
Kaisa Tammi puhuu tulevassa kirjassaan muun muassa naisten kohtaamista eriarvoisista kohteluista kaltereiden molemmilla puolilla.
Jähmeä suorittaminen altistaa Emilia Kujalan mukaan monille mielenterveysongelmille. Psykoterapeutti on kirjoittanut tietokirjan ylisuorittamisesta.
Mielipäiväkirja-podcastia juontavat Jenni Janakka ja Emilia Kujala toivovat, että julkisuudessa kuullaan muitakin kuin "vaikeuksista voittoon" -kertomuksia mielenterveysongelmista.
Kari Lumikero on nyt julkaissut Tätä en vielä kertonut - Uutismiehen tilinpäätös -kirjan, jossa kertoo elämästään uutisten takana. Kirjan on kustantanut Tammi.
Turunen on julkaissut kirjan Laulun virta veressäni, jossa hän avaa koko elämänsä tarinan varsin avoimesti.
Laulun virta veressäni -kirjassa Tarja Turunen käy läpi koko elämänsä. Laulaja muun muassa paljastaa, että sai vuonna 2018 aivoinfarktin.
Tilaston Suomen uhanalaisimmista lajeista herätti Minna Viitalähteen kiinnostuksen. Syntyi kirja, joka tutustuttaa kotimaamme harvinaisuuksiin.
Julia Thurén vinkkaa Kaikki kuluttamisesta -kirjassaan, kuinka piinaavan lahjarallin voi hoitaa rahaa ja luontoa säästäen - lahjan laadusta tinkimättä.
Elämä on liian lyhyt huonojen kirjojen lukemiseen, kirjoittaa toimittaja Roy Kokkonen.