Viikonloppu alkaa myrskyisissä merkeissä.
Forecan mukaan luvassa on runsaasti rankkoja vesisateita, lunta ja myrskypuuskia. Ilmatieteen laitos varoittaa merenkulkijoita ja autoilijoita tuulesta, sateesta ja merenpinnan noususta.
Lounaasta saapuva kesämyräkkä iskee Suomeen tiistai-illan aikana, kertoo Foreca.
Perjantaina Suomeen iskevät tuulet hipovat hirmumyrskyrajaa, kertoo Foreca.
Paikalliset viranomaiset ovat joutuneet puuttumaan ihmisten tekemisiin Irma-hurrikaanin raivotessa Floridassa.
Pauliina-vaimo kertoi täpärästä tilanteesta omalla Facebook-sivullaan. Perhe selvisi tapahtuneesta onneksi säikähdyksellä.
Ukkosmyrsky Klaara tekee tuhojaan suurella mittakaavalla.
Suomen tuulet kalpenevat Yhdysvalloissa riehuneen puhurin rinnalla.
Amerikkalainen valokuvaaja matkustaa myrskyjen perässä tuhansia kilometrejä vuodessa.
Myrskybongari Mike Hollingshead nappaa käsittämättömiä kuvia tornadoista ja rajuilmoista.
Maailmalla myrskyt voivat erilaisista ilmastoista johtuen äityä koviksi. Pyörremyrskyn keskelle joutuminen ei liene kenenkään toiveissa. Tällainen näky taltioitiin sunnuntaina Wyomingissä, Yhdysvalloissa.  
Kun kesällä salamoi ja ukkostaa, sulkeutuu moni asuntoonsa. Silti on myös niitä, jotka nauttivat myrskyistä ja niiden katseluista.
Hurja myrsky saapuu Britanniasta Suomeen illalla. Kyseinen myrsky on saanut aikaan paljon pahaa Briteissä.
Sosiaalisessa mediassa on tämän päivän aikana kiertänyt vaikuttavan näköinen valokuva New Yorkin ylle kerääntyneistä myrskypilvistä. Kuva ei kuitenkaan ole aito.
Tämän viikon poikkeukselliset avaruusmyrskyt ovat saaneet aikaan revontulia ympäri maailman myös sellaisissa paikoissa, joissa niitä ei yleensä nähdä. Harvat luonnonilmiöt vetävät kuintenkaan vertoja Lapin kauneudelle.
Maahan on tänään iskemässä suurin avaruusmyrsky viiteen vuoteen. Myrsky saattaa haitata  sähköverkkoja, satelliitteja, gps-laitteita ja lentoja.