Vuonna 2023 huviveneonnettomuuksissa menehtyi 34 henkilöä. Se on seitsemän enemmän kuin vuonna 2022.
- Ensimmäinen ajatukseni oli, että katsoisin lastani, Kalinainen muistelee Mamma Mia -podcastissa.
Videolla raskas kuorma-auto ajaa päin punaisia valoja.
Railio kertoo sosiaalisessa mediassa, että putosi mönkijän selästä. Keikat kuitenkin jatkuvat normaalisti.
Sami Saikkonen sai Hyvinkään lentoturmassa vammoja kasvoihinsa ja aivotärähdyksen. Hän oli Töölön sairaalan teho-osastolla nukutettuna kahdeksan päivän ajan.
- Pyörä jäi paikalleen ja mies lensi yli, Karukoski kertoo Helsingin Sanomille.
Luoti oli murtanut kolarissa niskanikamansa.
Jalkojen lepuuttaminen kojelautaa vasten ei todellakaan kannata.
Vakavaan auto-onnettomuuteen joutunut mies kykeni ensimmäistä kertaa onnettomuuden jälkeen nousemaan ylös ja suutelemaan vaimoaan.
Moni pelkää lentämistä siitäkin huolimatta, että se on turvallisin matkustusmuoto. Nyt on kuitenkin saatu myös tilastotietoa siitä, missä kohtaa konetta on turvallisin istua mahdollisen onnettomuuden sattuessa.
Blogia kirjoittavan kahden lapsen äidin mukaan hänen virheensä oli anteeksiantamaton ja hän toivookin muiden oppivan siitä.
Pelkkä vilkaisu puhelimeen ajon aikana saattaa muuttaa elämäsi - tai jonkun toisen elämän - täysin.
Miten sinä reagoisit, jos selviäisit rakkaasi kanssa hengenvaarallisesta hetkestä - katso video Pariskunnan matka sai hurjan käänteen, jolla kuitenkin onneksi oli onnellinen loppu.
Tilastojen mukaan parkkipaikat ovat kaikkein vaarallisin paikka autojen pelleille. Vuodessa on myös muutama päivä, jolloin kolareita ajetaan enemmän kuin muulloin.
Kari Tapion poika, manageri Joona Jalkanen joutui isänpäivänä rajuun auto-onnettomuuteen Veikkolassa. Hänet jouduttiin polttoleikkaamaan ulos lunastuskuntoon menneestä autosta.