Hemmo Karja on gradua vaille valmis kauppatieteiden maisteri, kertoo MTV Uutiset.
Näyttelijä Hennariikka Laaksolalle päivittäisdraaman tekeminen on tuttua puuhaa. Näyttelijä paljastaa, miksi hän syttyy kameran edessä enemmän kuin teatterilavalla.
Näyttelijä Johanna Puhakan kesä on kulunut Rantabaari-sarjan kuvauksissa.
Pumpanen avioitui jääkiekkoilijakihlattunsa kanssa.
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton asiantuntija Niko Nieminen muistuttaa, että lasten kanssa uimarannalla aikaa viettäessä tulee noudattaa erityistä varovaisuutta.
Eppu Normaali -yhtyeen tuore vahvistus jazz-pianisti Iiro Rantala sekä bändin keulakuva Martti Syrjä vierailivat hiljattain Iskelmä-radion haastattelussa.
Näyttelijä Sofia Arasolan hahmo poistuu Salkkareiden sisarsarjasta dramaattisesti.
Naturistit eivät ole pysyneet heille varatulla alueella.
Aksel myöntää mokanneensa, kun hän aiemmin tuli kiistäneeksi osallistuvansa tämän vuoden Uuden musiikin kilpailuun.
Aksel Kankaanranta on julkaissut ensimmäisen suomenkielisen soolosinkkunsa. Euroviisujen peruuntuminen keväältä oli UMK-voittajalle aluksi suuri pettymys, mutta tunteen takaa paljastui myös huojentuneisuutta.
Aksel Kankaanranta pohti hakemista, mutta päätyi lopulta olemaan hakematta muun muassa koronan aiheuttaman epävarmuuden takia.
Jesse Kaikuranta kertoo tajunneensa, että hänellä on lihavan ihmisen identiteetti. Vaikka painoa on pudonnut, on hän silti tyytymätön itseensä. Laulaja kertoo Instagramissa, että aikoo vastedes omaksua itseään rakastavan ja kunnioittavan identiteetin.
Kaikurannan Instagram-päivitys sisältää tärkeän muistutuksen kaikille.
Riku Rantala muuntui Gigantin myyjäksi, Veijoksi.
Kaikuranta poltti yli 20 vuotta.
Näyttelijä Eric Barcon kevääseen mahtui yllättäviä käänteitä. Niitä riittää myös Rantabaarin kolmannella kaudella, josso Barco nähdään jälleen Milo Vinbergin roolissa.