Maailmalla huomiota niittänyt äänitaiteilija Rudi Rok teki jatkoa videolleen, jossa kuultiin taannoin 30 eläinääntä.
Suomalainen ääniakrobaatti Rudi Rok on käyttänyt imitointitaitojaan muiden jekuttamiseen. Mies paljasti, kuinka jekutti serkkuaan viime kesänä.
Äänitaiteilija Rudi Rok taitaa lähes minkä tahansa äänen. 30 eläinääntä esittelevällä YouTube-videollaan kuuluisuuteen noussut esiintyjä opetti Iskelmän toimittajan Anna Poikkimäen Halloween-äänten pariin.
Rudi Rokilla on taito tuottaa esimerkiksi eläinääniä, ja tästä on seurannut monta hauskaa tilannetta. Viimeksi mies teki videollaan koiran haukuntaääniä, nyt hänen kykyään pääsivät ihmettelemään lehmät.
Nettisensaatio Rudi Rok teki äskettäin videollaan haukuntaääniä koirille. Nyt koira päätyi katsomaan lähes miljoona katselukertaa kerännyttä nettihittiä - ja hämmentyi täysin.
Äänten tuottaminen on taitolaji ja kotimaisella nettisensaatiolla Rudi Rokilla on tämä asia hallussaan. Nyt mies kokeilee, miten koirat reagoivat hänen päästelemiinsä haukuntaääniin.
Kerroimme äskettäin suomalaisen koomikko Rudi Rokin 30 erilaista eläinääntä sisältävästä hauskasta videosta. Nyt mies on palannut uudella YouTube-videolla, jolla hän todistaa katsojalle olevansa hevoskuiskaaja.
Maailmalla uutisoidaan jatkuvasti erilaisia YouTube-videoita, jotka nousevat suureen suosioon maailmanlaajuisesti. Äskettäin koomikko ja äänimies Rudi Rokin 30 eläinääntä sisältänyt video keräsi yli puoli miljoonaa katselukertaa ja se noteerattiin ulkomailla asti.