Lukuisat sosiaalisen median käyttäjät ihastelivat ilmiötä.
Pia Penttala vieraili Vappu ja Marja Live -ohjelmassa
Pia Penttala huomasi Supernanny Suomi -ohjelman kuvausten aikana, että lapsilla oli sängyssään paljon leluja. Penttala kertoo, millaisia hyviä nukkumatottumuksia tukevia muutoksia perheissä tehtiin.
Ruokaa kannattaa laittaa lapsen lautaselle vain vähän ja antaa mahdollisuus santsikierroksiin. Anna lapsen myös päättää kerran viikossa, mitä ruokaa syödään.
Supernanny Suomi -sarjan Pia Penttalaa mietitytti, vaikuttaisiko brittiformaatin sanelema tyyli luottamuksen syntymiseen hänen ja sarjassa mukana olleiden perheiden välillä.
Pia Penttala auttaa suomalaisia perheitä arjessa.
Eritoten naiset ovat ihastuneet kappaleeseen.
Robin nautti täysin rinnoin 1980-luvun Nintendo-konsolilla pelaamisesta.
Super Bowlissa ensiesityksensä saanut Airbnb:n mainos on kerännyt jo yli miljoona näyttökertaa.
Viimeksi kuu oli yhtä lähellä maata vuonna 1948.
Ötököiden hyödyntäminen päivittäisessä ruokavaliossa on taas askeleen lähempänä toteutumista - mutta haluaisitko sinä maistaa kyseistä juomaa?
Tänä vuonna terveystrendien kärjessä ovat avocado-öljy ja keitot.
Marjo Niittyviita kertoi Ylen Marja Hintikka Live -ohjelmassa terveytensä rakoilleen pahasti Super-Marjo -ohjelman kuvausten aikana. Iltalehdelle hän kertoo esimerkiksi menettäneensä jopa 5-6 hammasta. 
Lentäminen on eilispäivän juttuja supervoimista puhuttaessa. Mutta miten olisi esimerkiksi voima, jonka avulla tuntisit olosi aina pirteäksi ja teräväksi?