Miten irtoripsistä saa luonnollisemmat? Entä kauan liiman tulee kuivua ennen asettelua? Katso asiantuntijan tärpit.
Kevät näkyy maanteillä vahvasti ja ainakin etelässä kesärenkaat löytyvät jo monen auton alta. Mutta tiedätkö, kuinka sinun tulee toimia renkaan rikkoutuessa?
Kaara-ohjelmasta tuttu Antti Liinpää opastaa, mitä jokaisen autoilijan tulee tietää renkaiden vaihdosta ja miten tulee toimia mahdollisen rengasrikon sattuessa.
Suuri osa suomalaisista omistaa auton, mutta harva on täysin perillä asioista, jotka jokaisen autonomistajan tulisi hallita.
Kaara-autoiluohjelmasta tuttu Antti Liinpää opastaa tärkeimmät asiat, jotka jokaisen autonomistajan olisi hyvä tietää.
Yllättävän moni suomalainen luottaa ulkopuoliseen apuun, kun tuulilasin pyyhkijäsulkien vaihto tulee ajankohtaiseksi.  Itse vaihto on kuitenkin yllättävän yksinkertaista.
Kaara-ohjelmasta tuttu Mia Pelttari opastaa, kuinka jokainen selviää pyyhkijänsulkien vaihdosta ja mitä muuta tuulilasin suhteen kannatata muistaa.
Talvi on jo pitkällä, mutta harva autoilija on silti varautunut huolella lumisiin ja kylmiin keleihin.
Kaara-ohjelmasta tuttu Mia Pelttari opastaa, mihin autoilijan tulee varautua talvella.
Koiralle on mahdollista opettaa monenlaisia temppuja. On kuitenkin olemassa muutama tärkeä oppi, jotka voivat pelastaa koirasi hengen.
Koirakouluttaja Camilla Peura opastaa tuoreella videolla, mitkä 3 asiaa jokaisen koiran tulisi osata.
Onnellinen, terve ja hyvinvoiva koira vaatii huomiota ja osaamista omistajalta. Hallitsetko sinä koiranomistajan ABC:n?
Koirakouluttaja Camilla Peura opastaa tärkeimmät asiat, jotka koiranomistajan tulee tietää.
Pitkät pyhät voivat käydä koiralle turhankin pitkiksi, etenkin jos kyseessä on vilkas yksilö. Jos aikaa ei ole pitkälle lenkille, voi koiran väsyttää kotonakin ammattilaisen nikseillä.
Koirakouluttaja Camilla Peura opastaa hauskat temput, jotka aktivoivat koiraa kotona.
Hihnassa vetäminen ja kiskominen lienee yleisin koiranomistajien koiransa kanssa kokelma pulma. Ammattilaisen ohjeilla ikävästä tavasta voi kuitenkin päästä nopeastikin eroon.