Voita hyvinvointiviikonloppu ja upeita Helein tuotteita!

Joskus on helpompaa asettaa itselle kohtuuttomia vaatimuksia sen sijaan, että kehuisi itseään omista onnistumisista.

Joskus ääni omassa päässä soimaa itseä lempeän kehumisen ja kannustuksen sijaan.

Joskus kun huolehtii muista, unohtaa huolehtia itsestä. Kaunis ihminen on sellainen, joka kohtelee itseään kuin parasta ystäväänsä.

Mikä ajatus on sellainen, josta saat iloa ja voimaa? Kerro oma voimalauseesi ja voit voittaa hyvinvointiviikonlopun ja upeita Helein tuotteita! Laadukasta arjen luksusta, joka saa sinut hehkumaan joka päivä.

Toimi näin:

  1. Kerro voimalauseesi seuraavalla sivulla
  2. Jätä yhteystietosi
  3. Voit myös jakaa kuvan Instagramissa tai Facebookissa hashtageilla #helein #sisäinenvoima #iskelma, jolloin osallistut lisäarvontaan!
Kerro voimalauseesi

Voimalauseesi

Seuraava

Yhteystiedot

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisesta!
Jos haluat vielä tehdä voimalausekuvan, klikkaa tästä.

Valitse kuva

Tässä on voimalausekuvasi.

Lataa kuva itsellesi ja jaa se Instagramissa tai Facebookissa hashtageilla #helein #sisäinenvoima #iskelma niin olet mukana arvonnassa.

Kaikkien oman voimalausekuvan jakaneiden kesken arvotaan Helein tuotepaketti!

Kilpailun säännöt: Kilpailuaika 13.05.2019 - 31.05.2019 klo 14:00 asti. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 1 (yksi) pääpalkinto (pääpalkinto sisältää hyvinvointiviikonlopun kahdelle) ja 4 (neljä) Helein tuotepalkintoa (Palkinto sisältää Helein Strong Biotin ja Strong Collagen tuotteet + Anna Taipaleen Sydänjuttu -kirjan, palkinnon arvo n. 65€). Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä siirtää eteenpäin. Katso yleiset kilpailusäännöt.