Kunnon ryhmä

Kerää kunnon ryhmä (6-8 hlö) työpaikaltasi tai ystäväpiiristäsi ja ilmoita joukkueesi mukaan Iskelmän ja Kisakallion Urheiluopiston 'Kunnon ryhmä' -kisaan.

Kerro, miksi juuri sinun tiimisi kaipaa kunnon potkun persuksiin ja hyvän startin kohti parempaa hyvinvointia. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken ainutlaatuisen viikonvaihteen Kisakallion Urheiluopistolla.

Viikonvaihde pitää sisällään kuntotestauksen palauteinfoineen, kehonhuoltoa, hyvän mielen retken luontoon, lounaat sekä aamiaisen. Lisäksi ryhmä saa jo etukäteen Firstbeat -mittarit, jotka mittaavat kolmen päivän ajan unen määrää ja laatua, palautumisen ja stressin tasapainoa sekä henkilökohtaista kuntotasoa. Firstbeat mittauksen palautteet käydään myös läpi viikonvaihteen aikana.

Ryhmä majoittuu (la-su yö) Villa Koivussa, jossa on neljä kahden hengen huonetta ja mukavat oleskelutilat. Kisakallion keittiömestarin buffetillallinen nautitaan Villalla.

Tarkempi ohjelma alla.

Kerro oheisella lomakkeella ryhmästäsi (vähintään 6 hlö, enintään 8 hlö) ja teidän tarpeestanne saada tietoa henkilökohtaisesta hyvinvoinnista sekä ohjeita kuntoiluun ja parempaan elämänhallintaan.

Poimimme lähetykseen kisan aikana ehdokasryhmiä, joiden joukosta arvotaan voittajaryhmä, jolle ilmoitetaan voitosta lokakuun loppuun mennessä.

Ohjelma Kisakalliossa

16.11. lauantai

10.00 - 10.30 Saapuminen Kisakallioon, valmistautuminen kuntotestaukseen
10.30 - 12.00 Kuntotestaus
12.00 - 13.00 Buffetlounas
13.00 - 14.00 Kuntotestin palauteluento + firstbeatin testipalaute
14.30 - 15.30 Kehonhuoltotunti, välineenä foamrollerit
15.30 - > Majoittuminen villalle
18.30 Kisakallion keittiömestarin buffet villalle tarjoiltuna (ei sis. ruokajuomia)

17.11. sunnuntai

07.30 - 09.30 Aamiainen ravintola Sportissa
10.00 - 11.30 Virkistävä hyvänmielen retki Karnaisten korpeen, Kisakallion ohjaamana (huonolla säällä on sisäliikuntavaihtoehto, esim. boulderointi/kinball tms. - laji tarkentuu)
11.30 - 12.30 Buffetlounas opiston ravintola Sportissa
13.00 - 14.00 Villan luovutus ja kotiinlähtö

Kuntotestisessiossa

-Inbody-kehonkoostumusmittaus (mittaus suoritetaan Inbody 720 -laitteella, joka arvio mm kehon lihasmassan, rasvamassan ja sisäelinten rasvan)
-Liikkuvuus (olkavarsi, selän sivutaivutus)
-12 min polkupyörätesti arvioi hapenottokykyä. Tehot nostetaan sykkeiden mukaan niin että lopussa testattava on n 85 % maksimisykkeestä eli hengästymiseen asti. Tämä testi on erittäin turvallinen koska testin seurannassa käytetään EKG-laitetta. Soveltuu siis kaiken kuntoisille.

Kehonhuoltotunti, foamroller: rullaus vilkastuttaa verenkiertoa, lisää aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia ja siten mm. nopeuttaa palautumista. Putkirullausta voidaan käyttää yhtälailla omatoimiseen hierontaan ja lihashuoltoon kuin erilaisiin lihasvoima- ja tasapainoharjoituksiin.

Metsäretki Karnaisiin: opastettu luontopolku, jonka aikana hiljennytään, aistitaan ja nautitaan luonnosta. Polun varrella on 4-6 rastipistettä, joissa havainnoidaan ympäröivää luontoa. Polun pituus on n. 3 km vaihtelevassa maastossa. Reitti kulkee jylhissä korpimaisemissa. Retki sopii kaikille normaalikuntoisille

Vaatetus: sisäliikuntavaatteet (huom: ei teknistä t-paitaa) ja ulkoliikuntavaatteet

Kerro ryhmästäsi

* pakollinen kenttä

Odota hetki.

Kiitos osallistumisestasi!Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.