Grillimaisteri-kiertueella etsitään jälleen Grillauksen Suomen mestaria!

Grillimaisteri-kiertue kiertää tänä kesänä kahdeksannen kerran etsien virallista grillauksen Suomen mestaria! Kiertue käynnistyy Lahdesta 2.6. ja päättyy osakilpailuiden osalta Helsinkiin 30.6.2018. Kaiken kaikkiaan Lidlin Grillimaisteri-kiertue kiertää 7 paikkakuntaa ympäri Suomen. Jokaisesta osakilpailusta valitaan kaupungin paras grillaaja, joka pääsee edustamaan omaa kaupunkiaan Helsingin finaaliin 1.7.2018.

Tuttuun tapaan tuomme Suomen toreille kunnon makkarasirkuksen grillauskilpailun ja ilmaisten aktiviteettien muodossa! Grillauskilpailun lisäksi yleisölle on tarjolla ilmaista makkaraa ja muita Lidl-herkkuja sekä pelejä ja arvontoja. Lapsiperheitä paikan päällä viihdyttää Lidlin oma maskotti Lido Lohikäärme ja minimaistereille jaossa on myös leikkitatuointeja sekä ilmapalloja. Kilpailun erätauoilla esiintyvätvalloittava, perheen pienimpien suosiossa oleva Ryhmä Hau sekä ihanat Ida Paul & Kalle Lindroth.

Koko kiertue huipentuu Helsingin mahtipontiseen finaalitapahtumaan Narinkkatorille! Finaalissa kilpailijoiden taidot testataan kolmessa erikoiserässä, jonka jälkeen yksi finalisteista kruunataan viralliseksi grillauksen Suomen mestariksi 10 000 euron pääpalkinnolla. Finaalipäivän makkarafestareilla esiintymässä ovat ABREU, Ellinoora, STIG ja Roope Salminen & Koirat.

Tule seuraamaan jännittävää grillikilpailua sekä nauttimaan ilmaistapahtuman tarjonnasta! Kiertuepaikkakunnat ja tarkemman aikataulun löydät täältä.

Jaa Facebookissa

Grillimaisteri-kiertueen esittelyvideo

Ilmoittaudu mukaan hyvänmielen grillauskilpailuun!

Grillimaisteri-kiertue kiertää jo kahdeksannen kerran ympäri Suomea etsimässä maamme kovimpia grillaajia. Kisaan kelpuutamme mukaan kaikki kokeilunhaluiset, 18 vuotta täyttäneet grillaajat, joiden hakulomakkeesta paistaa läpi rakkaus ruokaan ja grillaamiseen. Itse kisaan kilpailijat eivät tarvitse mukaansa mitään, sillä kaikki tarvittavat raaka-aineet ja ruuantekovälineet löytyvät paikan päältä. Myöskään kokkitaustaa ei välttämättä tarvita. Kaikki kisaajat saavat valmistettavakseen saman pääraaka-aineen, joka paljastetaan vasta erän alussa. Kaikilla kisaajilla on myös käytettävissään runsas hevipöytä lisukkeineen. Mukaan valitut kisaajat kontaktoidaan henkilökohtaisesti ja heidät ohjeistetaan hyvissä ajoin ennen kisaa.

Mikäli koet, että sinusta löytyisi ainesta viralliseksi grillauksen Suomen mestariksi tai haluat vain ikimuistoisen kokemuksen kesältä 2018, ole rohkea ja hae mukaan! Kaikki kisaan mukaan lähteneet palkitaan Lidlin lahjakorteilla.

Haluan ilmoittautua kisaan

Minäkin kisaan Jyväskylässä 16.6.!
Onko sinulla pokkaa lähteä haastajaksi?

Finalistit

Markus Grahn

Optiikkahioja

Avaimet onnistumiseen? Ennakkoluulottomuus.

Grillausbravuuri: Makkara.

Jussi Piiroinen

Keittiömestari

Avaimet onnistumiseen? Keep it simple!

Grillausbravuuri: Naudan entrecote kokonaisena grillattuma

Katheryn Kangas

Kokki

Avaimet onnistumiseen? Yksinkertainen ja maukas ruoka

Grillausbravuuri: Meriruoka

Robert Ruutsalo

Ammattivideolaitemyyjä

Avaimet onnistumiseen? Mielikuvitus

Grillausbravuuri: Lähi-itä

Sofia Åhman

Kokki

Avaimet onnistumiseen? Luovuus ja omaperäisyys

Grillausbravuuri: Erilaiset lihat

Emma Koistinen

Myyjä

Avaimet onnistumiseen? Rauhallisuus ja maustaminen

Grillausbravuuri: Lohi

Vesa Lensu

Lentävä lakimies

Avaimet onnistumiseen? Omilla vahvuuksilla meneminen

Grillausbravuuri: Soosi ja lihaa kylkeen

Rishad Noor

Reprospecialist

Avaimet onnistumiseen? Mausteet

Grillausbravuuri: Kana

John Niemi

Yksityispankkiiri

Avaimet onnistumiseen? Erikoiset maut

Grillausbravuuri: Burgeri