Thank God it's Tiistai

Iskelmän tiistait on omistettu tavallisuuden ylistämiselle. Tiistai, tuo päivä, jolla ei ole mitään erityistä merkitystä. Siellä se lepää maanantain ja keskiviikon välissä huomaamattomana, nöyränä, vailla erityistä roolia. Ei enää! Iskelmän Thank God it’s Tiistai nostaa tavallisuuden taivaallisiin sfääreihin!

AamuKlubilla pyörii joka tiistai Thank God it’s Tiistai -ruletti klo 07-08 välillä, jolloin on tarjolla 60 minuutin mittainen palkintosade. Ruletti pyörähtää käyntiin tunnin aikana useita kertoja ja kun kuulet pallon putoavan koloon ja perään ”Thank God it’s Tiistai” -huudon, soita studioon 020 366 800 ja osallistu tavallisuuden ylistämiseen huutamalla ”Thank God it’s Tiistai”. Voit voittaa upeita palkintoja.

12.3. Thank God it’s Tiistai -ruletissa on palkintona kahden hengen lippuja tulevan suven IskelmäKesä -kaupunkifestareille. IskelmäKesä -kaupungit julkistetaan AamuKlubilla kello 06-07 välillä ja tapahtumapäivämäärät ja -paikkakuntakohtaiset esiintyjät julkistetaan kello 09.00. Samalla alkaa myös lippujen ennakkomyynti.

Eikä tässä vielä kaikki... nimittäin Thank God it’s Tiistai -ruletti saattaa pyörähtää myös Iskelmän iltapäivässä ja illassa, joten kannattaa olla tarkkana taajuudella koko tiistain ajan.

Thank God it’s Tiistai!
Thank God it’s Iskelmä – eniten kotimaisia hittejä.