Aamuklubi

6 - 10 Mikko Siltala ja Pauliina Puurila

Aamuklubi

Iskelmän Aamuklubilla ovat joka arkiaamu äänessä Mikko Siltala ja Pauliina Puurila. Toinen heistä on tehnyt 22 vuoden mittaisen uran radiossa, toinen aloitti vasta viime vuonna. Molemmat ovat kokeneita lavaesiintyjiä laulajina ja näyttelijöinä.

Aamuklubi sai uuden juontajan lokakuussa 2016, kun Mikolle haettiin uutta paria julkisella haulla. Aikaisemmin näyttelijän, laulajan ja poliisin töitä tehnyt Pauliina vakuutti elämänsä ensimmäisessä suorassa radiolähetyksessä luonnollisuudellaan, sanavalmiudellaan ja lämpimällä huumorillaan, joka on lyhyessä ajassa hurmannut myös Iskelmän kuuntelijat.

Verrattomana seuramiehenä tuttu Mikko on saanut Pauliinasta juontoparin, joka ei jää koskaan hiljaiseksi.

Kuuntele Iskelmän Aamuklubia arkisin kello 6 – 10!

Mikko Siltala

- Avioliitossa
- Intohimoinen matkailija
- Kokenut esiintyjä
- Verraton seuramies
- Viihtyy keittiössä
- Urheilufani
- Tappara mies

Pauliina Mikosta: ”Mikko on hauska huumoripoika, johon voi tukeutua tosipaikan tullen. Arvostan Mikon iloista elämän asennetta, joka tarttuu helposti muihinkin.”

Pauliina Puurila

- Kolmen lapsen äiti, avioliitossa
- Intohimoinen sisustaja
- Ikuinen opiskelija
- Herkkusuu
- Ikuinen laihduttaja
- Sekaliikkuja
- Yksityisautoilun kannattaja

Mikko Pauliinasta: ”Pauliina on rehellinen ja rempseä tyyppi. Arvostan Pauliinassa pelotonta heittäytymistä tilanteessa kuin tilanteessa.”

Aamuklubin Jymypotti

Voita tuhat euroa, soita 020 366 800

Joka arkiaamu klo 07.30, toinen kierros klo 09.30.

Iskelmän Aamuklubin Jymypotti-kisaa käydään joka arkiaamu kello 7.30. Tehtävänä on vastata minuutissa oikein kymmeneen yleistietokysymykseen. Kisaaja saa ohittaa kaksi kysymystä, joihin palataan, jos aikaa jää jäljelle. Ensimmäinen väärä vastaus tai kolmas ohitus päättää kisan.

Jymypotin toinen kierros käydään kello 9.30, jos ensimmäisellä kierroksella ei tule voittoa. Jokainen ensimmäisessä kisassa oikein vastattu kysymys vähentää 100 euroa tuhannen euron pääpotista. Eli jos kello 7.30 kisaaja tietää kolme oikeaa vastausta, toisella kierroksella potissa on 700 euroa. Toinen kierros käydään samaan tapaan kuin ensimmäinenkin, eli minuutin mittaisena ja se kisataan samoilla kysymyksillä.