Aamuklubi

6 - 10 Mikko Siltala ja Pauliina Puurila

Aamuklubi

Iskelmän Aamuklubilla ovat joka arkiaamu äänessä Mikko Siltala ja Pauliina Puurila. Toinen heistä on tehnyt 22 vuoden mittaisen uran radiossa, toinen aloitti vasta viime vuonna. Molemmat ovat kokeneita lavaesiintyjiä laulajina ja näyttelijöinä.

Aamuklubi sai uuden juontajan lokakuussa 2016, kun Mikolle haettiin uutta paria julkisella haulla. Aikaisemmin näyttelijän, laulajan ja poliisin töitä tehnyt Pauliina vakuutti elämänsä ensimmäisessä suorassa radiolähetyksessä luonnollisuudellaan, sanavalmiudellaan ja lämpimällä huumorillaan, joka on lyhyessä ajassa hurmannut myös Iskelmän kuuntelijat.

Verrattomana seuramiehenä tuttu Mikko on saanut Pauliinasta juontoparin, joka ei jää koskaan hiljaiseksi.

Kuuntele Iskelmän Aamuklubia arkisin kello 6 – 10!

Mikko Siltala

- Avioliitossa
- Intohimoinen matkailija
- Kokenut esiintyjä
- Verraton seuramies
- Viihtyy keittiössä
- Urheilufani
- Tappara mies

Pauliina Mikosta: ”Mikko on hauska huumoripoika, johon voi tukeutua tosipaikan tullen. Arvostan Mikon iloista elämän asennetta, joka tarttuu helposti muihinkin.”

Pauliina Puurila

- Kolmen lapsen äiti, avioliitossa
- Intohimoinen sisustaja
- Ikuinen opiskelija
- Herkkusuu
- Ikuinen laihduttaja
- Sekaliikkuja
- Yksityisautoilun kannattaja

Mikko Pauliinasta: ”Pauliina on rehellinen ja rempseä tyyppi. Arvostan Pauliinassa pelotonta heittäytymistä tilanteessa kuin tilanteessa.”

Sukupuolten taistelu

Ilmoittaudu mukaan tästä

Joka arkiaamu klo 08.30.

Maailman suosituin radiokilpailu Sukupuolten taistelu kuullaan Iskelmän Aamuklubilla joka arkiaamu klo 8.30. Sukupuolten taistelu on kisa, jossa miehet ovat miehiä ja naiset naisia. Vai ovatko? No joka tapauksessa tieto on kultaa tässäkin kisassa.

Syyskuun ajan viiden voiton putkeen edennyt kisaaja voittaa hytin Iskelmän synttäriristeilylle, jonka tähtinä loistavat Juha Tapio, Samuli Edelmann ja Neljä Ruusua.