Kivan Päivän Ilta

18 - 21 Anna-Mari Raaska ja Maria Salovaara

Kivan Päivän Ilta

Kivan päivän ilta soittaa kansan valitsemia kappaleita klo 18-21.

Maria Salovaara

Sekoitus satakuntalaista, hämäläistä ja pohjalaista verta. Piti tulla eläinlääkäri, mutta tulikin radiotyöläinen. Eläinlääketieteellisen sijaan opinahjoksi valikoitui viestintä ja silloinen ammattikorkeakoulu Torniossa. Koskaan en ole katunut. Kun rakkaus radioon syttyy, se ei sammu. Radion lisäksi olen työskennellyt muovipussitehtaassa, hautausmaalla, kirkon oppaana, paikallislehdessä sekä musiikin parissa.

Rakastan luontoa ja erityisesti suomalaista metsää - ei ole kauniimpaa. Jos vuorokaudessa olisi enemmän tunteja, viettäisin ne koirien kanssa metsässä. Metsä on aina kaunis, jokaisena vuodenaikana ja kaikkina vuorokaudenaikoina. On aina hyvä syy lähteä metsään, ja senpä vuoksi harrastan myös sysipimeänmetsänlenkkeilyä vuoden pimeimpänä aikana. Puunhalaaja, sanovat, ja olen siitä kovin ylpeä!

Metsähulluuden lisäksi minussa asuu koirahulluus. Olen ollut sitä jo lapsena, eikä sekään sammu kai koskaan. Kymmenvuotiaana toimitin, taitoin ja kuvitin lehteä "Dog Club", jota (pakko)myin kovaan, viiden markan hintaan siskoni poikaystävälle. Se oli kovaa bisnestä se!

Tähtitaivaan alla viihdyn pitkän tovin jos toisenkin.

Clint Eastwoodia fanitan aina.

Ja Topi Sorsakoskea.

Ja sitä metsää!

Iskelmän uutuudet TOP 10

Peukuta suosikkisi päivän listalle. Iskelmän uutuudet top 10 arkisin klo 19 - 20.