Likkojen lenkki

Likkojen lenkki juostaan, kävellään ja nautiskellaan jälleen tänä vuonna Tampereella ja Oulussa. Tampereen Likkojen Lenkki täyttää 30 vuotta ja sen kunniaksi esiintyjäkaarti on erityisen upea. Pyynikillä lauantaina 19.5. järjestettävän lenkin viihteestä vastaavat Elastinen, Pete Parkkonen sekä Arttu Wiskari.

Oulun lenkki järjestetään Raatin stadionilla lauantaina 11.8. Upeiden lenkkimaastojen ja kahden eripituisen reitin lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Osallistujia palvelee laaja Tapahtumatori tuote-esittely- ja myyntipisteineen. Tapahtuman päättää LenkkiPiknik. Lenkkipäivän viihteestä vastaavat Suvi Teräsniska ja Suomen tunnetuimman drag-artistin Marko Vainion upea Divet Show.

Lue lisää tapahtumasta

Likkojen Lenkki Tampere

Hyväntuulinen viihde- ja liikuntatapahtuma täyttää 30 vuotta. Juhlan kunniaksi tänä vuonna Pyynikin kentällä esiintyvät Elastinen, Pete Parkkonen ja Arttu Wiskari. Ilmoittaudu mukaan ilonpitoon.

Lue lisää

Likkojen Lenkki Oulu

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Likkojen Lenkki Oulu kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Lenkkipäivän viihteestä vastaavat Suvi Teräsniska ja drag-artisti Marko Vainion Divet Show. Ilmoittaudu mukaan ilonpitoon.

Lue lisää