Samu Haber esiintyy Helsingin jäähallissa 18.3.2023

Samu Haber esiintyy Helsingin jäähallissa 18.3.2023

Suomenkieliselle soolouralleen unelma-alun saanut Samu Haber nousee Helsingin Jäähallin lavalle lauantaina 18. maaliskuuta 2023. Ainutlaatuisen konsertin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterin kautta maanantaina 31.10.2022 klo 10.

Nyt käynnissä olevasta Haberin jo ennakkoon loppuunmyydystä kiertueesta on jäljellä enää Helsingin Tavastia-klubin esiintyminen, mutta seuraava steppi on jo kiikarissa. Nordiksen keikka tulee nimittäin olemaan artistin kevään ainoa täysimittainen show ja askelmerkit sen rakentamiselle ovat syntyneet kotimaisilla klubeilla uuden kokoonpanon kanssa.

En uskaltanut odottaa, että keikkailu suomeksi ja uudella porukalla olisi näin siistiä! Levynjulkkarikiertueesta jää hurja nälkä ja inspiraatio sydämeen. Ja kyllä mä myönnän, että olen päiväunissani salaa haaveillut Nordiksella soittamisesta koko tän levyprosessin ajan. On ihanaa, että se myös oikeasti tapahtuu. Mä olen nähnyt kaikki Euroopan areenat eikä niissä missään mitää vikaa ole. Mutta varmasti joku saattoi tietääkin, että koko maailmassa on vain yksi halli joka on mulle oikeasti rakas. Mikään Wembley tai Globen ei voi koskaan päästä lähellekään. Kädet tärisee ja sydän sulaa onnesta, kun ajattelen maaliskuista lauantai-iltaa Nordiksella, Haber fiilistelee.

Samu Haberin esikoissoolo ”Pelastetaan maailma” nousi heti avausviikollaan ykköseksi niin Suomen virallisella albumilistalla kuin fyysistä myyntiäkin mittaavalla puolella ja on edelleen kolmannen viikon jälkeen sijalla 2. Albumin ennakkotilaukset aiheuttivat ennätysmäisen myyntipiikin Levykauppa Äxän tilastoihin. Suomen suurimpia klubeja kiertänyt levynjulkaisurundi puolestaan myi liput loppuun jo ennakkoon.

Lippujen ennakkomyynti

Iskelmä ja Radio Nova järjestävät mahdollisuuden lippujen ennakko-ostoon perjantaista 28.10.2022 klo 10 alkaen. Ennakkomyynnissä saatavilla vain rajattu määrä eri lipputyyppejä. Ennakko-oston salasana on VAIN1HALLISTADISSA ja lippuja pääset ostamaan alla olevien painikkeiden kautta pe 28.10. klo 10.

OSTA LIPUT / PÄÄTAPAHTUMA

OSTA LIPUT / EARLY ENTRY

Lippuinfoa

Keikan yleinen myynti alkaa Ticketmasterin kautta maanantaina 31.10.2022 klo 10. Normaaleista jäähallikeikoista poiketen tähän iltaan on saatavilla kaikille sallittuja ikärajattomia lippuja vain kahteen rajattuun katsomonosaan. Kaikki muut katsomopaikat ja permanto sallittu ainoastaan täysi-ikäisille, anniskeluoikeuksien kera.

Hinnat palvelumaksuineen alkaen 39,90e / Ticketmaster.fi

Keikka

Samu Haber
La 18.3.2023, Jäähalli, Helsinki
Ovet klo 18

Lisätietoa

Lisätietoa keikasta: livenation.fi