Kuva: Fotolia

Miehet testasivat minne kaikkialle huomioliivien kanssa pääsee - tulokset hämmästyttivät

28.07.2017 11:15 - Katariina Auvinen - Luettu 857 kertaa

Kaverukset huomasivat, että univormuihin pukeutuneisiin ihmisiin luotetaan pitkälti sokeasti.

9gag-sivusto on jakanut tarinan kahdesta australialaisesta ystävästä, jotka päättivät testata käytännössä heitä askarruttavaa asiaa. David Allegretti sekä hänen ystävänsä Sean ostivat huomioliivit ja kokeilivat päästä ne päällä eri tapahtumiin ja yleisöltä kiellettyihin paikkoihin. Parilla oli vielä mukanaan radiopuhelimet tehostaakseen ammattimaista vaikutelmaa. 

Tulokset tuppasivat hämmästyttämään kaksikkoa. Ensimmäiseksi pari päätti testata huomioliivejä paikalliseen elokuvateatteriin, jonne he pääsivät heittämällä sisään ilmaiseksi. Seuraavana vuorossa oli myös paikallinen eläintarha. Sinnekin kaverukset pystyivät vain kävelemään sisälle. He tervehtivät kohteliaasti lipunmyyjiä ja kävelivät sisälle. Kukaan ei kysellyt heiltä mitään. 

Tämän jälkeen David ja Sean jakoivat useita kuvia, joissa he olivat yleisöltä kielletyillä alueillakin eläintarhassa. Koska he olivat päässeet jo kahteen paikkaan helposti sisälle, pari päätti koventaa peliään. He kokeilivat päästä sisälle Melbournessa silloin konsertoineen Coldplayn keikalle. 

Pari pääsi kuin pääsikin sisälle ja vielä eturiviin alueelle, jossa vain järjestyksenvalvojat saivat olla. He halusivat herättää julkaisulla ihmisiä, koska heidän mukaan monet uskovat sokeasti työvaatteissa ja univormuissa oleviin ihmisiin. 

Lue myös: Upeimmat työvaatteet ikinä? Lentoyhtiön työntekijöiden vaatteet ovat silkkaa huippumuotia

Lähde: 9gag

Arvostele artikkeli

Kilpailut

Uusimmat